Пловдивските митничари задържаха над 3600 части за мобилни телефони

Региони

Пловдивските митничари задържаха над 3600 части за мобилни телефони

2316
на 15.04.2021
Пловдивските митничари задържаха над 3600 части за мобилни телефони
Автор:   ПИК

Заради съмнения за нарушени права върху интелектуална собственост пловдивските митничари задържаха при проверка на камион с турска регистрация над 3 600 части за мобилни телефони, съобщава БНР.

препоръчано

Товарният автомобил е превозвал частите от Турция за България.

Митническите служители са установили, че стоката отговаря на описаното в документацията, но част от нея носи логото на търговска марка.

За случая ще бъде информиран правопритежателя на търговската марка в изпълнение на Европейския регламент относно защитата на правата върху интелектуалната собственост и Закона за марките и географските означения.

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това