Пловдивският бизнес се включва в протеста срещу поскъпването на тока

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Пловдивският бизнес се включва в протеста срещу поскъпването на тока

3375
на 29.07.2015
Пловдивският бизнес се включва в протеста срещу поскъпването на тока

Представители на пловдивския бизнес ще се включат в националния протест в София срещу повишаването на цената на тока от 1 август, съобщиха за Topnovini.bg от пресцентъра на КТ “Подкрепа“.

препоръчано

Бизнес и синдикати се обединиха срещу поскъпването на електроенергията и прогнозираха, че това ще доведе до загуба на работни места, повишаване на цени и т.н.

Работодателите са категорични, че не е редно да плащат втората най-висока по стойност добавка в Европа.

От 11.00 ч. днес пред сградата на Министерския съвет представители на пловдивския бизнес ще се включат в двучасовия протест, който е с маршрут от Министерски съвет, през сградата на КЕВР, до парламента и обратно. В протестните действия ще участват общо 29 града в страната.

Припомняме, че за бизнеса ще се вдигне стойността на добавката "задължения към обществото", а индустриалците прогнозират за тях енергията да скочи с 15-20%.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това