Пловдив посреща Великден с 500-килограмов козунак

Региони

Пловдив посреща Великден с 500-килограмов козунак

9249
на 16.04.2017
Пловдив посреща Великден с 500-килограмов козунак
Автор:   ПИК

Открита сцена на пл. „Стефан Стамболов” очаква малчуганите днес. Сутринта ще се проведе „Великденско детско утро“ със  занимателни игри. В 12.30 започва детското шоу „Талантливите чудеса на Великден“. Освен в спортните семейни надпревари на сцената, децата могат да се включат и в конкурсите „Най-красиво яйце” и „Яйце-борец”, както и безплатната томбола за велосипед от „Верди”.

препоръчано

500-килограмов козунак около фонтана на площад „Стефан Стамболов” ще могат да опитат пловдивчани и гостите на града, съобщава "Марица".

Ще бъдат раздадени стотици сувенирни награди от вода „Бачково” за децата и луксозни козметични комплекти от „Роза Импекс” за родителите, които се включат в семейните надпревари. За доброто настроение на публиката ше се грижат щурите персонажи - Готвачът Оле и Здравка Подправкова от общинската кампания „Да сме здрави”. Организаторите призовават родителите да съдействат за спазване на създадената организация на безопасност на децата на сцената и около фонтана с козунака.

Търсете книгата "Най-вкусните козунаци за Великден. 40 топрецепти за празника" на вестникарските павилиони на цена само 2 лв. 

 

Сподели:
Бомба x
Кои са най-добрите и най-лошите в зодиака Кои са най-добрите и най-лошите в зодиака
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ Европа от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ "Европа" от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това