Пловдив тегли заем от 120 млн. лева, данъците скачат

Региони

Пловдив тегли заем от 120 млн. лева, данъците скачат

15290
на 28.12.2019
Пловдив тегли заем от 120 млн. лева, данъците скачат
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Местната управа в Пловдив беше упълномощена да води преговори за теглене на заем от 120 млн. лева. Освен това данъците в града се увеличават. Предложенията бяха гласувани на заседание на общинския съвет три дни преди Нова година.

препоръчано

Предложението на местната власт е заемът да се връщат в следващите 25 години. Със средствата ще бъдат изградени няколко инфраструктурни проекта, които да облекчат трафика в града, съобщава Нова телевизия.

Що се отнася до данъците предложението на местната власт е таксата „Битови отпадъци” да скочи с 0,3%, данък за придобиване на имущество – с 0,5%, туристическият данък да стане 20 стотинки за нощувка. Намаляване от близо 10% на данъка за МПС с категория евро 5 и евро 6.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 120
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК