Плувният ас Антъни Иванов с разтърсващо изказване...

Други спортове

Плувният ас Антъни Иванов с разтърсващо изказване...

8506
на 02.03.2021
Плувният ас Антъни Иванов с разтърсващо изказване...
Автор:   ПИК

Плувният ас Антъни Иванов подкрепи уличените в употреба на допинг трима национали - Здравко Баблаков, Благой Панайотов и Светлозар Николов.

препоръчано

Пред бТВ звездата Иванов изрази увереността си в тяхната невинност и категорично заяви, че повече няма да стъпи на лагер на националния ни отбор, ако не настъпят определени промени в родното плуване на организационно ниво.

"Заставам зад тях. Момчетата нямат вина. Те не са знаели какво има в тези чашки. Аз лично съм ги изхвърлял в кошчето, когато са ми били давани на лагери (на националния). Момчетата са се предоверили. Сега четем много и знаем доста за възстановяването.

Разговарях с лекарката на моя отбор в САЩ за този препарат станозолол и тя изрази учудване, защото според нея той не помага за плуването. Те са там не да вдигат щанги все пак.

Аз лично пия само витамини. Мога да бъда проверяван от различни места. Давал съм поне 10 проби от кръв и урина. Честно казано, не знам как става манипулиране на допинг проби. Всеки път идват различни хора.

Ще участвам на предстоящото Европейско. На лагер на националния отбор повече няма да стъпя, докато няма промяна в треньорския щаб.

Ако системата не се промени, смятам, че няма да съм единственият, който да потърси реализация в друга държава. Искам да представям България", казва Антъни Иванов, който тренира в САЩ.

Сподели:
Бомба x
Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете
ПИК TV x
ПИК TV: Крум Зарков: БСП не подкрепя чисто мажоритарната система (ВИДЕО) ПИК TV: Крум Зарков: БСП не подкрепя чисто мажоритарната система (ВИДЕО)
ново
Днес: 154
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това