Плутон ни носи големи промени от април до октомври. Вижте какви

Феномени

Плутон ни носи големи промени от април до октомври. Вижте какви

198806
на 29.03.2020
Плутон ни носи големи промени от април до октомври. Вижте какви
Автор:   "Ретро"

2020 година е интересна и с това, че всичките 8 планети ще имат ретроградно движение: Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Плутон, Уран, Нептун. В този дълъг ретрограден маратон особено труден ще бъде периодът от април до октомври. Още на 24 април Плутон ще започне обратното си движение, което ще продължи до 4 октомври.

Този ход на планетата вещае дълбоки трансформации, които ще засегнат сферата на управление и вътрешната структура на всякакъв вид организации.
Ретроградното движение на Плутон ни показва, че промените ще настъпват в самите нас и ще са много силни, независимо дали сме готови за тях. Промяната, която се случва във всеки човек, ще рефлектира и над другите хора.

Плутон винаги се включва, когато има прекалено голямо генериране на отрицателна енергия, на стара енергия, от която трябва да се освободим. Той е като чистач и внася нов ред в живота ни, отваряйки ни път към новото. Ретроградният Плутон е по-продължителен, защото ни дава възможност да се отървем от агресията, гнева, недоволството и натрупаното напрежение, в които сме потънали.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 234
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това