Победителите от всички сезони влизат за подкрепление в "Мастър шеф"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Победителите от всички сезони влизат за подкрепление в "Мастър шеф"

31400
на 20.11.2020
Победителите от всички сезони влизат за подкрепление в Мастър шеф
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Тази неделя в "Мастър шеф" предстои тежка елиминация на сляпо, която ще определи кой участник ще напусне шоуто на крачка от полуфинала. Преди това обаче предстои последната за сезона отборна битка.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

За нея ще дойде подкрепление, а това са победителите от предишните сезони Симеон Червенков, Севда Димитрова, Божана Кацарова и Станислав Райчев.

Задачата на двата отбора ще бъде да изготвят тристепенно меню за 11 гости, всички те професионални готвачи. На тежка елиминация ще отидат четирима участници

Първият етап от нея ще бъде тест за техните рецептори, а именно да разпознаят най-много съставки в ястието пред тях. Естествено без да гледат. Във втория етап от елиминацията участниците ще трябва да сготвят ястие по рецепта на шеф Токев, но без да видят рецептата и ястието.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция Митници :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО) ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК