Победителите от всички сезони влизат за подкрепление в "Мастър шеф"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Победителите от всички сезони влизат за подкрепление в "Мастър шеф"

12857
на 20.11.2020
Победителите от всички сезони влизат за подкрепление в Мастър шеф
Автор:   ПИК

Тази неделя в "Мастър шеф" предстои тежка елиминация на сляпо, която ще определи кой участник ще напусне шоуто на крачка от полуфинала. Преди това обаче предстои последната за сезона отборна битка.

препоръчано

За нея ще дойде подкрепление, а това са победителите от предишните сезони Симеон Червенков, Севда Димитрова, Божана Кацарова и Станислав Райчев.

Задачата на двата отбора ще бъде да изготвят тристепенно меню за 11 гости, всички те професионални готвачи. На тежка елиминация ще отидат четирима участници

Първият етап от нея ще бъде тест за техните рецептори, а именно да разпознаят най-много съставки в ястието пред тях. Естествено без да гледат. Във втория етап от елиминацията участниците ще трябва да сготвят ястие по рецепта на шеф Токев, но без да видят рецептата и ястието.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това