Победителят от "Фермата" отвори футболна академия

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Победителят от "Фермата" отвори футболна академия

50531
преди 12 часа
Победителят от Фермата отвори футболна академия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Победителят от последния сезон на "Фермата" Костадин Велков отвори футболна академия.

препоръчано

Бившият играч на редица наши тимове решава да инвестира част от паричната си награда от риалити формата в сбъдването на една, своя мечта - да предава уменията си на деца. От няколко седмици Коко, който е син на треньора на Локо (Сф) Антон Великов, набира деца за академията си. 

Като за начало бившият футболист ще тренира индивидуално бъдещи таланти, разкрива самият той. Ще предава на деца уменията си, които е придобил не само у нас, но и в Германия, където бе състезател няколко години.

След като спечели "Фермата" през миналата година, Велков разкри, че наградата от 100 000 лв. ще бъде разпределена в три посоки. Основната е в реставриране на наследствена къща, построена от дядото на Коко на 30 км от Рилския манастир. Останалата ще се отдели за двете му деца. А щретата ще помогне за отваряне на салон за красота на неговата съпруга, пише "България днес".

Оказва се обаче, че Коко оставя и малка част за себе си. И след дълга логистика и обмисляне на варианти решава да се нагърби с това да учи млади футболисти. Велков може би ще остане в историята като последния победител в най-българското предаване "Фермата".

След края на сезона, който бившият футболист спечели, от Би Ти Ви обявиха, че спират формата. Преди дни се появиха слухове, че риалитито може да се завърне на екран в частната медия, но без продуцентите Иван и Андрей. Това обаче изглежда малко, вероятно към момента. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК