Вход
София
Времето в София 11 o C

Победителят от "Хелс Китчън" отвори италиански ресторант

Победителят от "Хелс Китчън" отвори италиански ресторант

на 11.08.2020
22998
0
Победителят от "Хелс Китчън" отвори италиански ресторант
Автор: ПИК
11.08.2020
0
22998

Победителят в последния сезон на "Хелст Китчън" Реджеп Бадев отвори свой ресторант в Пловдив. Именно в пицария кулинарят вложи спечелените от шоуто 100 хиляди лева, като по този начин той сбъдна две от мечтите си - да дирижира собствена кухня и да се завърне в България.

Победителят от "Хелс Китчън" открива ресторант

Победителят от "Хелс Китчън" открива ресторант

Победителят в тазгодишния сезон на "Хелс Китчън" Реджеп...

на 04.06.2020

"Тази победа ми донесе много. Чувствам се много горд със себе си. Първоначално не очаквах, че ще стигна до този етап, обаче когато останахме петима, бях сигурен, че моето място е на финала и най-накрая се случи. Това беше единствената ми цел", разказва Реджи.

Прякорът му Италианчето подсказва и с какво меню ще посреща посетителите си. А първият помощник в кухнята му се оказва не кой да е, а човекът, който му помага да развие таланта си - шеф Виктор Ангелов.

"Днес аз работя за Реджеп. Така че каквото той поиска от мен, това правя. Тук съм, за да го подкрепя в начинанието му и съм се отдал напълно“, споделя строгият, но справедлив водещ на риалити предаването.

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34713
архив

Попитали радио Ереван какво е журналистиката. - Ами съобщават, че лорд Джон е умрял за онези, които никога не са знаели, че лорд Джон въобще е живял.

x
Борисов: Трябва да насочим вниманието си към възрастните и болните! Агресията на противниците ни плаши хората и показва истинските им лица (ВИДЕО)
x
Тези зодии се влюбват сляпо
x