Повдигат обвинение на насилник, скубал и влачил жена

Темида

Повдигат обвинение на насилник, скубал и влачил жена

10371
преди 4 часа
Повдигат обвинение на насилник, скубал и влачил жена
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Прокуратурата повдига обвинение на насилник, скубал и влачил жена.

препоръчано

Ето какво съобщават от магистратурата"

Днес, 16 октомври 2024 г., Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем В.П., на 20 г., за това, че на 13.10.2024 г., в гр. Пловдив е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото  - нанесъл множество удари с ръце и крака по лицето и тялото на 19-годишна жена, влачил я по земята, дърпал я за косата, обиждал я и крещял  – престъпление по чл. 325 ал. 1 от Наказателния кодекс.

Досъдебното производство е било образувано след самосезиране на Районна прокуратура – Пловдив по разпространен в медиите видеоклип с проявено насилие спрямо жена. Установено е, че мъжът и жената, които се виждат на кадрите, се познавали и имали връзка. Извършват се действия по разследването – разпити на свидетели, назначена е съдебномедицинска експертиза за установяване на телесните увреждания, като след изготвяне на заключението ще се преценява за прецизиране на обвинението и др. 

Обвиняемият В.П. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 16 октомври: Пари за Лъва, секс за Близнаците и Рака
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с убийствена прогноза пред ПИК TV: Преговорите за правителство ще се влачат дълго. Ще има редовен кабинет, ако... (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с убийствена прогноза пред ПИК TV: Преговорите за правителство ще се влачат дълго. Ще има редовен кабинет, ако... (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК