Повдигат обвинение на Руди Гела за изнудване по случая "Христинка"

Темида

Повдигат обвинение на Руди Гела за изнудване по случая "Христинка"

24158
на 05.06.2023
Повдигат обвинение на Руди Гела за изнудване по случая Христинка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес повдигат обвинение на бившия депутат от ППДБ Радостин Василев. Причината е твърдение, че по времето, когато е депутат от ИТН, е изнудвал съпратийката си Христинка Иванова да напусне депутатското си място.

препоръчано

За това се разбира, след като зам.-председателя на партията Тошко Йорданов пусна запис на официална пресконференция на формацията. След това Радостин Василев напусна ИТН и по-късно беше избран за депутат от ППДБ. Василев доброволно се отказа от депутатския си имунитет.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК