Повдигнаха обвинение на мъж за принуда и закана за убийство към жена

Темида

Повдигнаха обвинение на мъж за принуда и закана за убийство към жена

9750
на 28.06.2024
Повдигнаха обвинение на мъж за принуда и закана за убийство към жена
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

27-годишен мъж е привлечен като обвиняем по бързо производство за принуда и закана за убийство спрямо 29-годишна жена в условията на домашно насилие в мъглижкото село Тулово.

препоръчано

Това съобщиха от държавното обвинение. Деянието е извършено от обвиняемия на 24 юни. Той е принудил жената против волята ѝ да го придружи до дома му, като е употребил за това сила.

Той  е привлечен като обвиняем и за това, че се е заканил с убийство на 29-годишната и това заканване би могло да възбуди основателен страх от осъществяването му, като деянията са извършени в условията на домашно насилие, посочиха от прокуратурата. Чрез насилие и закани мъжът се е опитал да принуди пострадалата да се върне отново да живее при него. 

С постановление на наблюдаващия прокурор той е бил задържан за срок до 72 часа след предявяване на обвинение. По искане на Районната прокуратура в Стара Загора съдът е определил спрямо него мярка за неотклонение „задържане под стража“. Той е осъждан.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
Политолог с ТОП прогноза пред ПИК TV: Центробежни сили се вихрят в ДПС. Ще има привременно правителство, защото партиите нямат пари за нови избори Политолог с ТОП прогноза пред ПИК TV: Центробежни сили се вихрят в ДПС. Ще има "привременно" правителство, защото партиите нямат пари за нови избори
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК