Повдигнаха обвинение на син, заканил се да убие майка си

Темида

Повдигнаха обвинение на син, заканил се да убие майка си

11906
на 17.07.2024
Повдигнаха обвинение на син, заканил се да убие майка си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 48-годишен мъж, заканил се с убийство на 73-годишната си майка и причинил и лека телесна повреда.

препоръчано

На неустановена дата в периода от 10.07.2024 г. до 11.07.2024 г. в София, обвиняемият Г.И. се заканил с убийство на майка си, като й казал: „Ще те убия в състояние на афект и няма да нося отговорност“, след което хвърлил по нея тежък предмет. На 15.07.2024 г. около 17, 00 часа в София, Г.И. удрял с ръка по тялото възрастната жена, вследствие на което й причинил лека телесна повреда. Деянията са извършени в условията на домашно насилие.

По случая се води досъдебно производство за престъпления по чл. 144, ал. 3, т. 1 и т. 3, вр. ал. 1 от НК и по чл. 131, ал. 1, т. 3 и т. 5а, вр. чл. 130, ал. 2 от НК, за които се предвижда наказание „лишаване от свобода“.

С постановление на наблюдаващ прокурор Г.И. е задържан за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в Софийски районен съд за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК