Повдигнаха обвинение на шофьора, помлял 9 коли във Велико Търново

Темида

Повдигнаха обвинение на шофьора, помлял 9 коли във Велико Търново

14484
на 28.06.2024
Повдигнаха обвинение на шофьора, помлял 9 коли във Велико Търново
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Прокуратурата повдигна обвинение срещу 30-годишния мъж, който бе задържан късно вечерта в четвъртък от полицията след гонка във Велико Търново, по време на която той е ударил 9 автомобила, единият от които полицейски.

препоръчано

По време на акцията униформените дори произвели изстрели в опит да спрат мъжа.

Той е привлечен като обвиняем за хулиганство на пътя, неподчинение на органите на реда и умишлено причиняване на телесна повреда на полицейски служител, както и за повреждане на чужда движима собственост, съобщава Нова теливизия.

Нанесените материални щети са на стойност 10 000 лева. Мъжът е задържан за 72 часа, като предстои да му бъде поискан постоянен арест.

Предстои да бъде взето решение дали ще бъде повдигнато и обвинение за шофиране след употреба на алкохол. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
Политолог с ТОП прогноза пред ПИК TV: Центробежни сили се вихрят в ДПС. Ще има привременно правителство, защото партиите нямат пари за нови избори Политолог с ТОП прогноза пред ПИК TV: Центробежни сили се вихрят в ДПС. Ще има "привременно" правителство, защото партиите нямат пари за нови избори
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК