ПОВЯРВА СИ: Луна обяви какъв ще е първият й законопроект, след като стане депутат

Политика

ПОВЯРВА СИ: Луна обяви какъв ще е първият й законопроект, след като стане депутат

10138
на 04.09.2022
ПОВЯРВА СИ: Луна обяви какъв ще е първият й законопроект, след като стане депутат
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Само един независим кандидат ще се яви на предсрочните избори тази година. Това е Луна Йорданова. Тя беше едно от най-ярките лица и на президентските избори през ноември, а сега атакува парламента. 

препоръчано

"Когато стана депутат, първото нещо, което ще направя, е да внеса законопроект за лустрация и смяна на системата", закани се Луна.

Според нея това ще гарантира участието на българските граждани в държавното управление. Това, по думите ѝ, са направили всички бивши социалистически държави, преди да тръгнат по пътя на демокрацията.

Йорданова се кандидатира за независим народен представител и ще се бори за подкрепата на избирателите в 25 МИР в София.

Сред водачите на листи там са лидерите на ГЕРБ Бойко Борисов и на БСП - Корнелия Нинова.

"Отказах на две от най-големите партии, защото те не заслужават да ги подкрепям. Само те са виновни за неудачите на нас, гражданите. Порочната система ме накара да се кандидатирам за депутат именно в този МИР", каза още Луна Йорданова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК