Погледни тази картинка и ми кажи – какво видя първо?

Забавно

Погледни тази картинка и ми кажи – какво видя първо?

109894
на 30.11.2016
Погледни тази картинка и ми кажи – какво видя първо?
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Човек винаги се стреми да се развива и да научава нови и интересни неща за себе си. Затова нашият съвет към теб  е след като видиш тази снимка, да споделиш кое е първото нещо с което я асоциираш.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

 

Дърво – Ако това е първото нещо, което изникна в твоето съзнание, то ти си внимателна личност, която обича да изпива всичко докрай и се вглъбява във всеки детайл. Всички знаят, че могат да разчитат на теб когато имат някакъв проблем.  Ти си тази личност, която сплотява околните. Твоето признание е във финансите. Успехът те очаква.

 

Ако не виждаш нищо – Трябва да се отпуснеш. Определено имаш нужда от презареждане. В това емоционално състояние не можеш да видиш света, който те заобикаля и приемаш всичко твърде буквално. Отговорите на сложните въпроси в момента изглеждат трудна задача за теб. Захвърли всичко и си почини. Остани насаме със себе си и се отпусни.

 

Ръце – Независимо от факта, че имаш добре развита фантазия, то ти изцяло разчиташ на своята логика и я използваш постоянно. Винаги мислиш трезво над нещата, винаги ги премисляш и взимаш правилни решения. Ти не знаеш значението на думата паника, защото винаги реагираш адекватно и намираш изход от най-трудните и объркани ситуации. Хората около теб усещат твоята сила и това ги привлича.

Експлозия – Огромно въображение, именно то ти помага в живота, да виждаш всичко цветно и различно. Ти си личност, която обожава творчеството и определено имаш скрит талант, който заслужава повече внимание. Ти си емоционална личност, която е изпълнена с безумно много енергия, общо взето истинска стихия. Трябва да поработиш над емоциите си, защото понякога преценката ти за околните са замъглява и не можеш да видиш правилно нещата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 април - Овните са крайно чувствителни, Водолеите да не се захващат с нови задачи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 април - Овните са крайно чувствителни, Водолеите да не се захващат с нови задачи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! ПИК изненада Кирил Петков с уникален подарък за рождения му ден, той: Голяма радост ще е за вас да си отида в Канада, но това няма да се случи (ВИДЕО/СНИМКА) СУПЕР ШОУ! ПИК изненада Кирил Петков с уникален подарък за рождения му ден, той: Голяма радост ще е за вас да си отида в Канада, но това няма да се случи (ВИДЕО/СНИМКА)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК