Погнаха брата на Кристиано Роналдо за измама

Световен футбол

Погнаха брата на Кристиано Роналдо за измама

5300
на 05.12.2020
Погнаха брата на Кристиано Роналдо за измама
Автор:   ПИК

Братът на Кристиано Роналдо е разследван от италианските власти по подозрение в измама, разкриват La Stampa и La Repubblica. 45-годишният Уго дос Сантос Авейро е управител на Mussara - компания, чийто собственик е Кристиано. Преди време въпросната компания поръчала на италианска фирма - Pegaso, да произведе тениски с логото “CR7Museu” на стойност 500 000 евро. Това било с цел да се популяризира музеят на Роналдо в Мадейра.

препоръчано

На по-късен етап обаче от Mussara се обърнали към Pegaso да не преминават към етап на производство. Тъй като междувременно обаче италианската фирма вече била направила известен брой от тези тениски, компанията на Кристиано Роналдо наредила повече да не бъдат произвеждани, а наличните вече да им бъдат дадени срещу 4 евро парчето. От Mussara се оправдали, че макар да са били направили поръчка, те не са били давали “зелена светлина” за производство. Те уверили, че иззетите за по 4 евро бройки ще бъдат унищожени.

Проблемът възникнал, след като от Pegaso забелязали, че въпросните фланелки все пак не били унищожени, а били пуснали в продажба в музея на цена от 40 евро. В тази връзка италианската компания съди Mussara.

Братята имат и две сестри - Катя и Елма.

Сподели:
Бомба x
Ето ги зодиите, които никога не показват, че са слаби Ето ги зодиите, които никога не показват, че са слаби
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това