Погребаха тайно Пригожин

Европа

Погребаха тайно Пригожин

20081
на 29.08.2023
Погребаха тайно Пригожин
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ръководителят на руската частна военна компания "Вагнер" Евгений Пригожин, който загина при самолетна катастрофа миналата седмица, е бил погребан, предаде Ройтерс, като се позова на неговата пресслужба. 

препоръчано

От там съобщиха, че Пригожин е бил погребан с частна церемония на гробище в покрайнините на родния си град Санкт Петербург. До нея не са били допуснати външни лица, както изрично са пожелали близките на лидера на ЧВК "Вагнер". 

По-рано през деня говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че руският президент Владимир Путин няма да присъства на погребението на някога близкия до него бизнесмен. 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК