Погребението на принц Филип ще е в тесен семеен кръг, но пред цял свят

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Погребението на принц Филип ще е в тесен семеен кръг, но пред цял свят

5030
на 13.04.2021
Погребението на принц Филип ще е в тесен семеен кръг, но пред цял свят
Автор:   ПИК

Погребението на принц Филип ще бъде на 17 април в 15 ч. местно време в катедралата Сейнт Джордж в замъка Уиндзор. Според говорител на двореца, частната церемония ще бъде предавана по телевизията.

препоръчано

На погребението, което ще се състои в тесен семеен кръг, ще присъства принц Хари, който живее в Калифорния, но не й съпругата му Мегън Маркъл. Тя е бременна и по съвет на лекаря й не бива да пътува.

Само 30 души, без съмнение четирите му деца (Чарлз, Анна, Андрю и Едуард), внуците му и други близки ще присъстват на погребението заради правилата, наложени от пандемията.

В началото на церемонията ще бъде запазена една минута мълчание в цялата страна. Националният траур във Великобритания ще продължи до 17 април, а кралското семейство ще бъде в траур две седмици.

Погребението на принц Филип ще бъде само четири дни преди рождения ден на кралица Елизабет Втора, която на 21 април навършва 95 години.

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да накарате мъж да ви забележи и хареса САМО ЗА ДАМИ: Как да накарате мъж да ви забележи и хареса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов с първи думи към служебните министри: Основна цел пред кабинета сега е да организира честни и прозрачни избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 305
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това