Подариха велосипед на Ципрас в Китай

Азия

Подариха велосипед на Ципрас в Китай

3935
на 08.07.2016
Подариха велосипед на Ципрас в Китай
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Китайският лидер Ли Къцян подари на премиера Алексис Ципрас велосипед при посещението на последния в Пекин, пише "Български новини".Подаръкът имаше символично значение, като Къцян посочи, че двустранните им отношения са като двуколесно превозно средство.

препоръчано

„Нашите отношения с Китай са като на велосипед. Едно колело е икономическо сътрудничество, а другото, сътрудничеството в областта на културата и образованието. Ние сме велосипедистите, които ще се развиват нашите две страни““, каза Ципрас по време на официалното си посещение в Китай.

Следващата спирка от посещението на гръцкия лидер ще го отведе до Шанхай, където ще се срещне с ръководителите на онлайн гиганта за търговия на дребно Alibaba, COSCO, центърът ZTE и инвестиционния посредник Fosun. Ципрас ще се срещне с кмета на Шанхай, Янг Ксионг.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 134
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК