ПОДАРЪК ЗА ЧРД! Аня Пенчева получава пръстен с диамант

Шоу легенди

ПОДАРЪК ЗА ЧРД! Аня Пенчева получава пръстен с диамант

79484
на 11.09.2019
ПОДАРЪК ЗА ЧРД! Аня Пенчева получава пръстен с диамант
Автор:   ПИК

Нямате шанс да се съревновавате с Аня Пенчева в състезанието "Най-хубав подарък за ЧРД". Ама никакъв шанс. Защото мегазвездата ще получи... златен пръстен с диамант.

препоръчано

Скъпото бижу няма да е от таен обожател, а от продуцента на представленията "Актрисата" и "Тя, той и още двама-трима" Кирил Кирилов, обяви самият той.

Тази седмица в четвъртък Ани, както я наричаше приживе Иван Славков-Батето, навършва една възраст, която е чисто и просто цифра, нищо повече, пише столичен вестник. По дух, а и на външен вид, тя младее и не признава ЕГН. Грандамата обаче заслужава солиден подарък и ще го получи в Русе. В крайдунавския град ще вдигнат луд купон за звездата.

Там идва ред и на другата голяма изненада - Стефан Данаилов ще честити на живо и разцелува Аня, защото двамата същата вечер ще играят представлението "Актрисата".

Сподели:
Бомба x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Днес са уязвими половите органи - избягвайте секса ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Днес са уязвими половите органи - избягвайте секса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Харвардските авери Асен Василев и Кирил Петков с общи опорки за финансите и икономиката - гледайте НА ЖИВО ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Харвардските авери Асен Василев и Кирил Петков с общи опорки за финансите и икономиката - гледайте НА ЖИВО
ново
Днес: 206
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това