Подпалиха техника на арендатор за 1,5 млн. лева

Крими

Подпалиха техника на арендатор за 1,5 млн. лева

9839
на 29.04.2015
Подпалиха техника на арендатор за 1,5 млн. лева
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Умишлен палеж изпепели техника на арендатор от павликенското село Мусина. Изгорелите трактори и комбайни са на стойност около 1,5 млн. лева, съобщи Би Ти Ви.

препоръчано

Огънят е унищожил и около 2 тона амониева селитра. Пожарът избухнал рано тази сутрин. Появата на охраната и последвалата намеса на пожарникарите предотвратили още материални щети.

В един от тракторите туба с дизелово гориво не е успяла да се възпламени. Повечето изгоряла селскостопанска техника е на 1-2 години и е застрахована.

41-годишният собственик Николай Рачев не пожела да застане пред камерата ни, но сподели, че в 10-годишната си практика на земеделец не е бил заплашван. Не дължи пари на никого и не е в конфликт с конкуренти.

Работата по случая продължава.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК