ПОД ГАРАНЦИЯ: Бившата шефка на агенция "Митници" излиза на свобода

Темида

ПОД ГАРАНЦИЯ: Бившата шефка на агенция "Митници" излиза на свобода

34775
преди 5 часа
ПОД ГАРАНЦИЯ: Бившата шефка на агенция Митници излиза на свобода
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившата шефка на Агенция "Митници" Петя Банкова трябва днес да напусне следствения арест след решението на Софийския градски съд.

препоръчано

В началото на седмицата магистратите я освободиха срещу гаранция от десет хиляди лева с мотив влошеното ѝ здравословно състояние. Прокуратурата не се възползва от правото си да обжалва и така Банкова ще се прибере в дома си след седем месеца в ареста.

Заедно с нея по аферата "Митници" обвинение имат Марин и Стефан Димитрови, бившият главен секретар на МВР Живко Коцев и соченият за контрабандист Никола Николов, по прякор Паскал.

Според обвинението, те са се занимавали с пране на пари, търговия с влияние и контрабанда. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК