Вход
София
Времето в София 1 o C

ПОД ЛУПА: Владо Каролев хвърли бомба - в България няма бедни хора! Спете спокойно, деца - България е на 4-то място по ръст на доходите в ЕС

ПОД ЛУПА: Владо Каролев хвърли бомба - в България няма бедни хора! Спете спокойно, деца - България е на 4-то място по ръст на доходите в ЕС

на 13.08.2019
66480
50
ПОД ЛУПА: Владо Каролев хвърли бомба - в България няма бедни хора! Спете спокойно, деца - България е на 4-то място по ръст на доходите в ЕС
Автор: ПИК
13.08.2019
50
66480

В България няма бедни хора. Хората, които наистина са бедни, са или тези с много малка пенсия, които нямат близки да се грижат за тях или тези с много ниска заплата. Това заяви пред Нова телевизия икономистът Владимир Каролев.

Иван Нейков: Едва след 10-15 години ще стигнем средното европейско ниво на заплащане

Иван Нейков: Едва след 10-15 години ще стигнем средното европейско ниво на заплащане

"При служебното преизчисляване на пенсиите не виждам как...

на 08.05.2019

"Бедност се бори само по един начин - с квалификация и образование, не с преразпределение. Иначе се пускат някакви бомбастични цифри колко сме бедни. 1,9% са хората, които наистина са бедни в България според Световната банка" допълни още той.

"Бедни са само пенсионерите. Защото те утре ще предадат своето богатство на своите деца. Но ако човекът взима 300 лева пенсия и има тристаен апартамент на "Витошка", ние говорим само за 300-те лева пенсия. Грешка е да слагаме такива етикети. истински бедни са самотните възрастни жени. Те са работили по-малко, имат и по-малки пенсии. Многодетните семейства, ако и двамата родители не работят, пак има истинска бедност. Промяната няма да дойде през смяна на модела, на методиката. Пътят е, съгласен съм с господин Каролев - увеличаване капацитета на човека", коментира на свой ред бившият социален министър Иван Нейков.

"За 11 години България е на 4-то място в ЕС по ръст на доходите... Спете спокойно, деца. България не е толкова зле, колкото искат да подчертаят някои популисти. Заплатата на моя син във Великобритания ще се стори бомбастична на някои. Но по-голямата част от нея отива за заплащане на наем. Така че - работете повече, хора, и така ще се чувствате по-добре", заяви Владимир Каролев. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(50)
1
Рик и вие ли изкукуригахте че ги пускате тези олигофрени
2
90 на сто от пенсиите и заплатите в България са ниски. Какво плямпа тоя, а и вие защо внушавате глупости? Корупцията и лошото управление превръща България в най-мизерната, нещастна и маргинална държава в Европа. Това е повече от ясно.
3
4
В България няма бедни хора! Има 80% мизерстващи, които едвам си плащат битовите разходи за вода и ток, а си купуват храни от имитиращ характер, по 1 мляко на ден, а за лекарства не стигат. За това сме на първо място по бедност, смъртност, престъпност корупция!
5
Айде ва, наистина ли? Що не отидеш при Симеон Мадридски?
6
На тез двамата ще им сложа по една парлива чушка в гъзата и тогава ще е бомба
7
Тоя нещастник Каролев за сега води по точки в класацията на "Иди--от--ите на България". Да му помогна да задържи лидерството - един милион и триста хиляди български пенсионери имат апартаменти на Витошка и повечето от тях тристайни.
8
Че Каролев не е добре психически е ясно! Но този хасковски каун Иван Нейков въведе Кодекса за обществено осигуряване и обезцени труда на пенсионерите и ги докара на голяма мизерия, едвам оцеляващи за 40 годишен трудов стаж! Мародери!
9
И този набеден бизнесмен ли стана активен лакей на шайката като чурковците?
10
Каролев, Каролев! И аз да имах вашите фирми, да ходех поне веднъж на почивка годишно, щях да твърдя същото. На ваше място бих се скрила и нямаше да се покажа, а камо ли да си отворя устата. Не се ли срамувате да твърдите такова нещо? Много добре знаете за колко работят хората и колко получават пенсионерите и колко дават за лекарства. Срамота е. Скрийте се и не си отваряйте устата.
11
Ей, боkлуци! Разходете се по улиците. За всяка кофа за боклук се "борят" поне двама богати българи. И това е само върха на айсберга в процъфтяващата ни държава.
12
СУТРИН 1 лв./ ВЕЧЕРТА 1.40 лв.- РЪСТ ЦЕЛИ 40%,НИВОТО ОПРЕДЕЛЯ КАЧЕСТВОТО.БАСТА ДЕМАГОГИЯ ! ! ! !
13
Ако има класация на топ идиотите в България, тоя ще е на първо място...
14
Какъв растеж бе михлюзин при тази изчезваща нация и мизерен живот на работещи хора и такива работили по 40 г с нищожна пенсия?! Растежът е само за тези по върховете на властта и то си личи по колекциите от луксозни апартаменти и имоти, офшорни сметки и фирми
15
Владко , ти много обичаш да ходиш по планините , но носи шапка , май си слънчасал , а и разреденият въздух не влияе добре на мозъка ти !
16
Не им е достатъчно, че са ни смазали, нужно им е периодично да се гаврят с нас. Да обясняваш на хора, работещи по 12 часа с един почивен ден в седмицата, които за труда си получават 600-700 лв. заплата, като от тях само за тока през зимата дават по 200 лв., че не са бедни, е не просто гавра, това е престъпление. Каролев е само един от многото гнусни лица на престъпния преход, които се радват на такава народна любов, че не е безопасно да се движат без охрана по разбитите улици на българското благополучие.
17
Владо е хвърлил бомбата ама в собствените си гащи, само не се знае кога ще му подпали зад...ка. Най-нещастния и жалък псевдоикономист с болезнено до психически проблем самочувствие
18
Фандъкова да не се мотае, веднага да поиска помощ от полицията. Да се осигури УАЗ-фургон и усмирителна риза. Да го закопчават и директно в Дома за недъгави мъже в с. Радовец общ. Тополовград. Там ще го посрещнат като свой. Всичко е на държавна издръжка, от чехлите до тюбитейката с номер на челото. Стригането нула номер също е безплатно. Осигурена е работа - сглобяване на дървени щипки за простиране на пране, макар този продукт да няма потребителско търсене. НСИ отчита, че в България 81 % от населението е бедно, а от тях 37 % са под екзестенц минимума. Този ненормалник твърди точно обратното. Горещините вероятно имат значение за него. Фандъкова да действа ! Бързо !
19
БЕЗ КОМЕНТАР.......Всичко е написано в по-горните постове, и това е самата истина, въпреки, че за оялите се ГЕЙберасти истината е съвсем друга.Както се казва: СИТИЯ на ГЛАДНИЯ не ВЯРВА.
20
NA KAROLEV MU DEISTVAT ZLE JEGITE DA SI PIE XAP4ETATA REDOVNO ZA DA NESE IZLAGA KATO KIFLA
21
Ами прав е - бедни хора няма, щото нас простия електорат отдавна не ни броят за хора!
22
Този бе слуга на царя, после обслужваше като "съветник" Бездар Лукарски- пишман министър от Перник. Плещи каквото му падне и каквото му поръчат. Разкриха го като агент на ДС, възможно е да са го активирали водещите му офицери. Крими си душата- при всички случаи. Няма по-бедна държава в цяла Европа от България- бетер Албания, Молдова, Украйна, Черна гора, Косово сме. В коя държава има пенсия от 200 лв, т.е. 100 евро ? Сигурно в някои държавици от третия свят, в които хората живеят по клоните на дърветата. Наглост е да се твърдят подобни неща. А хасковският каун Нейков опропасти пенсиите на хората, отряза ги, типичен хасковски тарикат. Там в този край са все такива.
23
Да еваа и лизача ти смотан, виж цените на храни, горива, телефони, плодове и зеленчуци - ВСИЧКО е колкото в западна Европа, а сега ги сравни с доходите и ще видиш, че нямаме шанс и след 50 год. да се изравним с тях, другото е нагаждане , ръст имахме и двуцифрен размер когато беше правешкия каскет и накрая пак валат, аман от такива разбирачи, кажи за картелите, кажи за монопола на Лукойл или там БИЯТ, помня оня велик банкер Хърсев беше се изакал че ако сме работили до 75 години сме щели да имаме пенсии като в ЕС, тоя поне един път в живота си дали е хващал инструмент с който се работи, едва ли щом снася такива глупости, ех Каролев и ти се нареди на софрата.
24
Видният лакей на мадридския комарджия и страстен лизач на насрания му задник, както и агент и доносник на ДС, явно вече е напълно изтрещял! Нямало бедни хора в България?! Нямаш ли опне капчица срам бе, нищожество жалко и смешно,дето прелиташ от партия на партия за пари, облаги и служби! След като комарджията от Мадрид си прибра харизаните му от комунистите и ДС държавни имоти за 200 милиона и се измете, Владо мотиката, един формен изрод, се прехвърли при комунистите, после се сложи на някои "реформатори", но "достойнствата" му бяха оценени единствено от Божо Трика, който го направи "съветник" в министерството, което банкянската мутра му даде уж да управлява, но под надзора, естествено, на уродливото туловище Пеевски. Нямало бедни в Блъгария! Това е поредния отвратителен цинизъм вечния лакей Владо мотикаат! понеже сега нещо се е присламчил към герберастката баница! Само че, лакей Каролев, не си купувай фабрика на 08.09..44 г. бе, глупако! Герберастката пасмина на банкянската мутра на есен си заминава! Ще бъде пометена!
25
Ако БСП-Нинова-ОПГ взема за малко властта,тогава ще има реален разтеж на доходите,също както е при Мадуро,всички милиардери в боливари!Не сме забравили БСП-Виденов,същите корифеи като Гечев искат пак да ни направят милионери в лева!Тогава ще видете дали и каква алтернатива и как се фалира за пореден път България!
26
Забрави да добавиш,че когато бяхте на власт 45 години имаше ОТКРИТ ЛИСТ от Милицията че не можеше да припариш до границата,а пък какво ли те интересува виси си на плета и няма да те Е страх от прасетата ЩЕ НАПРАВИМ РАЧЕЛ та да нахраним бедните които май са повече от статистиката.Ви....по причина че има Чума но Африканския Тапир май Е донесе.......А и много Мотики и Кирки ще потрошите на Есен ще оставим само саповете за самозадоволяване......по 35-тото постановление на Бай Тошо.....????
27
Идиот! Олигофрен! Управляващите се подиграват и почнаха да се гаврят с бедния си народ.....
28
И на тебе да ТИ СЕ-РА В УСТАТА !!!
29
Да, мутро Сикаджийска и лизач на банкянски тлъсти задници! Прав си, не можеше човек да припари до границата без открит лист, имаше лагери на смъртта и нямаше свобода! Но пък нямаше всеки ден самоубийства от мизерия, глад и нищета бе, мутор Сикаджийска! Нямаше такива чудовищни грабежи, такава чудовищна корупция и такива неграмотни простаци, като тези от бандитската пасмина на неграмотния простак от Банкя! Нямаше опасност българската нация да изчезне, както е сега при българоубийците от герберастката престъпна шайка!
30
Нещастен и прост грозник ! Да пукнеш дано ! Сина ти студен да го целуваш.
31
Каролев веднага да бъде въдворен в психодиспансер с диагноза шизофрения и депресия в напреднал стадий, живее в свой собствен свят на дебилите.
32
Един път да чуя смислено изказване от публична личност,което да показва истинския вид на нещата, a не гьобелсовите мантри и опорни точки на Крушовишката “аристократка“ и вълчото и обкръжение!!
33
Миcлех го за малко по стoка, почти на 60 е, а нищо не рaзбира:( бaх гo в пYtкаtМиcлех го за малко по стoка, почти на 60 е, а нищо не рaзбира:( бaх гo в пYtкаtа...
34
Един път да чуя смислено изказване от публична личност,което да показва истинския вид на нещата, a не гьобелсовите мантри и опорни точки на Крушовишката “аристократка“ и вълчото и обкръжение!!
35
и двамата със сина ти да ми правите като вятъра каролев експерт по всичко и нищо
36
Колко ли трябва да си природно тъБп, малоумен и умствено изостанал за да лъжеш и говориш такива тъпотии?!Каролев-копие на Боко Тиквата в простотиите и лъжите! Ние, обикновените хора сякаш не виждаме и не чуваме какъв е животът в Кочината!Сякаш не виждаме празния си хладилник и продънените си празни джобове!Сякаш не усещаме по джоба си, че като си платим прескъпата менте отровна храна на цената на платината, като си платим и тока и после трябва да ядем на коча мъдете! Сякаш не виждаме, че уродливия и по дивашки жесток капиталистически свят(част от който е и България), работа се намира и получава САМО срещу пари и връзки!!!Независимо колко е образован и квалифициран обикновеният правонямащ човек(разбирай роб)!!! Ще дойде ден и час и всички вие търтеи и престъпници ще си плстите и получите заслуженото!Ще висите по стълбове и дървета като коледни играчки на елха! Народния съд и разстрелите от 1945г. ще ви се струват аматьорски изпълнения! Не знам колко трябва да си тъБп за да живееш върху клокочещ вулкан, какъвто в момента е България-3-5% от населението приказно богати живеещи в своя собствен свят на всякакви кефове, разкош и охолство, а останалите 95-97% хронични ултрабедняци, които не могат да си позволят най-елементарни неща!
37
Бойко и тоя ли взе на хранилка при теб ????
38
Двама души, жестоко слънчасали ! Нужна е спешна помощ и след това за къде...............?
39
Абе тоя Нейков много да не се показва,щото ако помните ,при него пенсията беше 28 лева,по заръка на МВФ,изпълнена от черния Ваньо!А пък Каролев,май наистина е облъчен.Кво се правят на ,,непричьом,,Този растеж на доходите е формален,защото по-високите цени на всички стоки и услуги,съвсем в реда на нещата и в аванс ги изяждат,не само а данъците,ГО,тока, парното, водата и т.н и т.нЛошо ни управляват Бойкоборисовците и това си е! Всичко друго е поза в стойка Г пред Запада,и ако някой не го е разбрал все още-жална му майка!
40
Дайте им на Нейков и Каролев 560 лева заплата и нека живеят богато
41
"Свестните някои смятат за луди". Започвам така защото най-после някой каза истината за България.В момента съм на брега на гръцкото море.На плажа те можеш да си намериш место,а наоколо се чува само българска реч."Бедните" хора са усмихнати и щастливи и изобщо не си правят сметка на поръчките.На паркинга 90% от колите са на наши сънародници и автопарка е много по-хубав от гръцкия. Тези дни пак четох как някаква баба е дала на телефонни измамници хиляди лева.Вероятно ги е събирала от пенсията която е 200лв.Излезте утре по улиците на който и да е български град и в работно време няма да можете да се разминете от луксозни коли или да си намерите место по кафетата и ресторантите.Каролев е много точен.Бедни са болните хора и тези с ниски пенсии и той не случайно ги съветва да си продадат имотите и да си изживеят старините спокойно.
42
Тези дразнят и работят срещу себе си. Но нека не спират да повтарят "истини", трябва да го направят поне хиляда пъти.
43
Да, напълно прав си, че има много хора с хубави лъскави леки коли, поръчващи в несвяст по плажовете на Гърция, Турция, Хърватска или Френската & Италианска ривиери.Ето и кои са те: 1).Екземпляри тип "калинки" на ГЕРБерска копанка и хранилка(по разни министерства, учреждения, институции и общини); 2).Всевъзможни корумпирани типове на държавна служба(каквото и да означава това); 3).Безскрупулни, алчни и безумно лакоми и корумпирани лекари дерящи по 5-6 кожи от нещастните пациенти: 4).Мутри от всякаква величина и калибър; 5).Наркотрафиканти и дилъри; 6).Сутеньори и сводници по света и у нас: 7).Ало-измамници; 8).Всевъзможни спекуланти, черноборсаджии и далавераджии; 9).Крадци, убийци и всякаква криминална сган: 10)."Перачи" на пари и ДДС-врътки; Verstehen Sie???
44
Каролев е напълно прав.
45
Заплатата се изработва.Няма как някой който е свършил работа за 5 лева да получи заплата 5 хиляди.Що не питате тези със зелените карти в САЩ по колко часа работят и на колко места за да си платят сметките.Аман от некадърни и неграмотни мрънкалници.
46
Уважаеми суперидиот,все още съм на плажа и не виждам около мен "калинки",наркотрафиканти,перачи на пари,перачи та пари и алоизмамнци,а най-обикновени хора.Вярно е,че има и лекари,но не такива за които говориш ти,а заслужили парите си с образование,напрежение и отговорност.Май ти е мъчно за време то когато те едва свързнаха двата края за сметка на военни,милиционери и работническа класа.Съжалявам,но всичко това е минало.Ври в собствен сос,а аз визам в морето.
47
И, защо трябва да се работи на няколко места? И, до сега не съм забелязал да ми се вдига възнаграждението, когато повиша интензивността на труда. В тази държава е важно да се намери кой да ти свърши работата и то ако е възможно без пари.
48
А какво направиха през тези 19 години управлението на бойко тиквеника и компания нищо не направиха нито увеличиха пенсиите на българите здравеопазването е гола еода сега сме много по зле отколкото при.Симеон Саксгобурготски.При царя бяхме много добре българоубийците от гроб опс герб.дойдоха на власт съсипаха и унищожиха България.Хората които защитават боко тиквонии и компания са хората които са облагодетствани от управлението на герб и имат много голяма изгода от него
49
каролев ако знаеш колко си тъп ще се гръмнеш шемет
50
боклук гербарски лева резба
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6824
архив

Ако приятелката ти след скандал ти каже:
- Търси си по-добра от мен - трябва да отговориш:
- Ти си най-добрата, друга не ми е нужна!
А не да хукнеш с вик - "Ура, отървах се!"

няма нови новини
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
сега
2120
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Любовникът на Дарина Павлова лъсна в сайт за възрастни - секс сцените с красавеца Джулио Берути забранени в Русия
x
ГОЛЯМ ДЕН: Един интересен църковен празник отбелязваме днес
x