ПОД ОХРАНА: Арести в Плевенско след акцията срещу битовата престъпност

Крими

ПОД ОХРАНА: Арести в Плевенско след акцията срещу битовата престъпност

34203
на 19.02.2020
ПОД ОХРАНА: Арести в Плевенско след акцията срещу битовата престъпност
Автор:   ПИК

Специализирана полицейска операция бе проведена вчера на територията на Първо РУ – Плевен. Предприети са действия за профилактиране на лица от активния криминален контингент и извършители на престъпления с две или повече висящи производства. 

препоръчано

В хода на операцията са проверени различни адреси в село Буковлък. В дом, обитаван от 42-годишен, са установени 10 кг жълто-кафява листна маса, наподобяваща тютюн. Нередовната стока е предадена доброволно от 19-годишна. Образувана е преписка. В различни имоти са извършени проверки във връзка с налични сигнали за държане на акцизни стоки без бандерол - тютюн и /или цигари, както и сигнали за притежание на наркотични вещества. Задържани за срок до 24 часа са освен 42-годишният и 19-годишната и още трима, на 18, 20 и 22 години, чиято съпричастност към различни престъпления се изяснява.

В хода на специализираната полицейска операция на изградени два контролно-пропускателни пункта на изходите в посока град Плевен и село Върбица са проверявани преминаващи лица и автомобили –общо 33 автомобила и 35 лица, като са съставени 5 акта за констатирани административни нарушения по ЗДВП, един фиш по същия закон и един акт за административно нарушение по Закона за българските документи за самоличност. Връчени са пет фиша за административни нарушения по ЗДвП.

В хода на специализираната полицейска операция на улица "Вит" в областния град полицейски служители и държавно горско стопанство - Плевен спрели товарен микробус „Фиат Дукато", управляван от 72-годишен. Установена е - 8,5 куб. метра дървесина без документи за произход. Служителите на ДГС - Плевен са съставили 7 акта за констатирано административно нарушение по Закона за горите. Иззети са дървесината, както и микробусът.

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 314
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това