Вход
София
Времето в София 12 o C

Поетът Недялко Йорданов: Съчувствам на добрия човек Боил Банов! Бившето "мъжко момиче" Елена Йончева го атакува по жалък и подъл начин - със запис на един страхливец...

Поетът Недялко Йорданов: Съчувствам на добрия човек Боил Банов! Бившето "мъжко момиче" Елена Йончева го атакува по жалък и подъл начин - със запис на един страхливец...

на 04.02.2019
407114
101
Поетът Недялко Йорданов: Съчувствам на добрия човек Боил Банов! Бившето "мъжко момиче" Елена Йончева го атакува по жалък и подъл начин - със запис на един страхливец...
04.02.2019
101
407114

Публикуваме позиция на Недялко Йорданов по актуалния скандал със записа на културния министър Боил Банов, тиражиран от депутатката Елена Йончева. Текстът е от личния фейсбук на поета.

Бях се зарекъл да не ме занимават повече политическите проблеми на съвременния ден. Знам, че не ми остава много време и не си струва да го пилея в излишни и временни явления, които минават и заминават...

Предпочитам да се отдам на творчество и това правя, доколкото мога и до колкото ми стигат все още силите...

Но ето, че не мога да не реагирам на една изумителна несправедливост.

Безкрайно съм разочарован от една жена, която беше за мене „мъжкото момиче“ на нашето време.

Не мога да си обясня защо не си остана такова, а се поддаде на дребнави политически заяждания.

Опитвам се да разбера, че това, което извърши преди няколко дена, е отговор на сериозните обвинения (не знам справедливи или не) към нея самата. 

Не мога да оправдая обаче нейната дребнава постъпка – да обвини един достоен човек в опит за корупция, и то чрез такъв жалък и подъл начин – запис, направен преди 3 години от един страхливец, който би трябвало лично отдавна да го извади наяве.

Съчувствам на Боил Банов!

Оставям настрана министъра, към когото изпитвам уважение за неговото внимателно отношение към хората на културата. Оставям настрана и името на личността, опитът да бъде опетнено това име, което е опазил като човек от съсловието – театрален директор и режисьор.

Съчувствам на човека Боил Банов... Виждам как стои пред телевизионния екран възмутен и разгневен, но той си знае какво му е, когато се прибере при своите близки.

За какво става дума всъщност?

Една почтена фирма среща сериозно затруднение при изпълнение на отговорната задача да покрие така нареченото „ларго“ в центъра на София. Трябва да се смени материалът за целият покрив – нещо, което трябва да остане за вечни времена. Това забавя договорираните срокове. Случва се често, нали?

Добрият човек Боил Банов - изпълняващ временно длъжността на министър - се опитва да помогне на фирмата, като търси начин как да опрости въпросните 700 000 лева неустойка за закъснението на заплашените от фалит съвестни иначе строители. Това той не върши нелегално, насаме, тайно - напротив той го обсъжда съвсем явно в кабинета си пред свои съветници, включително пред записващия - неизвестно с каква цел тогава – страхливец.

От този разговор не следва нито някаква облага за Банов, нито прошка за закъснелите. Делото е заведено въпреки доброто желание да се помогне.

Това е голямото престъпление на Боил Банов!

Извършено преди три години.

Боже Господи, нима в тази държава още съществува подлостта и доносничеството, както едно време, което наричахме знаете как...

Нима още трябва да съществува страхът да внимаваш пред кого и какво да говориш?

И това го предизвиква едно бивше „мъжко момиче“, на което не мисля злото и на което желая да докаже своята невинност пред съда и прокуратурата.

Сподели:
Напиши коментар »
(102)
1
Поклон за честната позиция
2
ИМАШЕ НУЖДА АВТОРИТЕТЕН И УВАЖАВАН ЧОВЕК ДА ВЗЕМЕ СТАНОВИЩЕ ПО ГРОЗНАТА МАНИПУЛАЦИЯ НА Е.ЙОНЧЕВА.
3
===все едно мои мисли
4
"Идвам, пригответе суджука и предложенията в пликове."!!!
5
Няма какво да добавим след тази статия - всичко е казано.
8
Истината за Елена Милиончева, казана от талантлив български творец
9
ПЪТЯ КЪМ АДА СЪЩО Е ПОКРИТ С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ !!!!!!!!!!!!!!!
10
Блестяща статия
11
Боли ли , комунета, боли ли истината за Милийончева???
12
Кво излезе, че И МИЛИОНЧЕВА КАТО ИМПЕКСОВАТА БАРСАЛА Е С ТОПКИ, ВМЕСТО КЛИТУР!
13
Елена Йончева затри и малкото хубави неща, които бе свършила като журналист с тази помия - донос, лъжа,
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
КАКВО ЧУДНО? 25 МИЛИОНА ЕВРО ЗА БСП ОСИГУРЕНИ ОТ ЕЛЕНА ОТ КТБ? И ДВА, ТРИ МИЛИОНА ЗА НЕЯ. КОМИСИОННИТЕ ОТ ПРАНЕТО СА НАЙ-ГОЛЕМИ!
16
Елена Милиончева, така ще я помни вече народа български..
17
Аз също съчувствам на Банов... Дано в затвора попадне на хора!
18
Много точно и авторитетно мнение на велик българин
19
!!!!!!!!!!Браво
20
Точно, обективно, смислено - абе класата си е класа, браво
21
Но по телевизията видях един подъл. Нагал, изнервен до истеричност министър, бранейки кокала. За културата му въобще не искам да говоря. Просто супер жалък и той, и защитниците му.
22
Много добре казано!!! Жалко, много жалко че партийната слепота и наглост на червените барони/баронеси се превърна в отвратителна помия!!! Бог не забравя!
23
Респект към този блестящ творец и доблестната му позиция....
24
Еее, дочаках една истинска позиция на голямо име в културата ни. Чудесно
25
Самата истина!!!
26
Абе, нали има разследване. То би трябвало да покаже кое-как е. Мераклиите да пишат мнения нека изчакат резултатите. Мен никак не ме интересува кой е правил записа, а дали е верен.
27
Елена да се засрами и смири, че греховете на родителите падат върху децата. Да не реве после.
28
Елена Йончева не е никаква журналистка, а платена куртизанка на Серго.
29
Най-добрата статия по темата , която съм чел
30
Албена Белянова: "Ало, Банов съм" е фарс - прокуратурата, АДФИ и МРРБ две години не са си мръднали пръста.... https://mobile.frognews.bg/article/170244/ ...Реакциите на ГЕРБ не са изненадващи. Едно и също се повтаря отново и отново. Клишета, опорки, нападки. Съмнявам се Велчев, Биков, Караянчева, Манев или който и да е от хвърлилите се на амбразурата да защитят Банов да е чел доклада на АДФИ, защото, ако го беше чел, всеки един от тях щеше да е по-внимателен в изказванията си, че разкритото е доносничество, фалшива новина. Това самозабравяне и тази посредственост няма да им донесат нищо добро.
31
Прав е за всичко и го казвам от 1 ва ръка 33 г. съм работила в строителството и това са нормални ситуации да не припомням как ни притискаха да приключваме в срок за 9 .09/ или 7.11. раздаваха се премии и след туѝ се започваха ремонтите но тогава си мълчахме и никоѝ не смееше да коментира.Да не говорим в новото време колко строителни фирми близки до Позитано придобиха безброѝ имоти и преди 3,4 г.започнаха тихичко да фалират и да разпродават или заменят. Единствено не приемам ,че другарката била„мъжко момиче“това е човек коѝто винаги е бил на вълната на изгодата в личен и професионален аспект вижте личмите и връзки и имотните придобивки.
32
Шашнаха го човека АЛО БАНОВ СЪМ и само плямпа глупости ....а тая оставка все трябва да я дава някога....ако имаше малко мъжко достойнство трябваше веднага, а сега мъки терзания и унижения....ама да видим кога ще му натиснат копчето, те в ГЕРП са така всеки е с копче и когато главатарят на ШАЙКАТА го натисне тогава се размърдат!!!!!! Техника и акъл братчед......
33
Това, уж мъжко момиче е вече нечестно забогатяла червена активистка!! Ама хич не се и учудвам от тези техни нечестни хитри маймунски комунистически трикове,номера и ходове!! Техен стил е да мачкат да притискат до стената и да минават през трупове,само и само да стигнат до пъклените си планове и цели!!
34
отговор на коментар
Мятало Ленче явълка , но тя била гнила и вносна /познайте от къде е внос /.
35
.Че нали прокуратурата разпита и Банов и Йончева ,какво следствие ще води като не могат да получат основната информация от Йончева .Защо падат толкова ниско да ги разиграва.Егати прокуратурата. В такъв случай да и бият шута с тази анонимност на свидетеля и да и заведат дело за клевета та да стане тандем с офшорката. Курнелия Нинова и Йончева са гробокопачите на БСП.За останалите около тях нямам мнение т.е. или са мазохисти или дебили.Тая циркаджйика Йончева /с визия на кастенурка/не мога да разбера каква е- депутат ли е военен репортер ли е , разследващ журналист и т.н. др.Изглежда че Нинова я ползва за придворен шут ,след като Радев я изхвърли черезвичайно от Президентството тя много бързо катапултира в списъците за депутат на БСП. Защо са я избрали като не работи като политик-депутат а се вживява в друга професия за което в случая по конституция няма право.То ако е така нека всеки депутат който има фирма и др. да си работи в Парламента и да си ръководи фирмата ,ако може и да забърше нещо. И на такива ли шменти капели ще им плащаме заплатите ??????
36
стои зад гърба на другарката Милиончева!
37
Имаше голяма нужда един велик поет и достоен човек да напише нещо понятно и разбрано по този скандален случай. Сега ми става съвсем ясно колко недостойно постъпва една за мене до скоро достойна жена като Йончева. Недопустимо е да падне толкова ниско и вместо да се защити от обвиненията срещу самата нея, да се унижи до някакъв анонимен слухар и доносник и то за какво...Всъщност за едно хипотетично предложение за помощ на една закъсняла не по своя вина фирма.Жалко за тази жена и за партията, която застана зад нея безпрекословно, без да изчака прокуратурата.
38
Мъжко момиче е била преди 20 години. Сега хормоналния и баланс е друг. Мъжкото момиче се трансформира в алчно бабе от БСП.
39
Ленче, ако майка ти знаеше каква грозотия ще роди, щеше да те замени с маймуна. Какви са тези истерии? Няма как да отклониш общественото мнение от собствените ти фалавери - неправомерно ПРИСВОЕНИ ПАРИ ОТ ВЛОЖИТЕЛИТЕ НА КТБ! Стари поговорки: "Волът рине, но всичко пада на гърбът му", "Греховете на майката, се изплащат от децата". Дългата ръка на греховете ви, ще достигне всичките грабители на държавата. Няма на подмине и с-вото на Румен Фърчилков Грипенов !!! Само гледайте! Децата ви много ще има да изплащат греховете ви. Елена, не напразно Господ не те дари по нормален начин с дете. Жалко за хубавото детенце - с майка, на възрастта на жени, вече баби. Зарови си наглата глава в пясъка и не я показвай никога повече на повърхността. Могат да те използват за ПЛАШИЛО НА БОСТАНИТЕ !!!
40
Албена Белянова: "Ало, Банов съм" е фарс - прокуратурата, АДФИ и МРРБ две години не са си мръднали пръста.... https://mobile.frognews.bg/article/170244/ ...Реакциите на ГЕРБ не са изненадващи. Едно и също се повтаря отново и отново. Клишета, опорки, нападки. Съмнявам се Велчев, Биков, Караянчева, Манев или който и да е от хвърлилите се на амбразурата да защитят Банов да е чел доклада на АДФИ, защото, ако го беше чел, всеки един от тях щеше да е по-внимателен в изказванията си, че разкритото е доносничество, фалшива новина. Това самозабравяне и тази посредственост няма да им донесат нищо добро.
41
Смачкай ги Ленче Рзбии ШАЙКАТА на Боко ТИКВАТА....НАРОДА Е С ТЕБ....ВСИЧКИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ, ЗА ДА ПОКАЖЕШ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА КНИГАТА "ШАЙКАТА" Бойко, Роско и Цецо.....
42
Браво Ленче бръсни го, на сухо го бръсни тоя главатаря на ШАЙКАТА .....
43
отговор на коментар
Какъв народ е с тая подла и грозна лъжкиня милионрка. Я си пий хапчетата червен планктон празноглав.
44
Добър човек ама краде...
45
Това мъжко момиче дали наистина тя е правила тези репортажи ? Нямаше ли едни много пари за нейната охрана ?
46
Кой дава многоооооооооооооооо пари на Офшоркова по мъж АлоУшакова Верджиниева а не за театър за кино??????????????????????????? КОЙ????????????????
47
50) Брачен васал = съпруг/а ;(.Кексоален роб =дръжанка, к-вричка... За протокола :(
48
отговор на коментар
Кажи само аз ще гласувам за теб
49
отговор на коментар
Видял? Бил си без очила, паднала ти е протезата.... Трол!
50
отговор на коментар
Видял? Бил си без очила, паднала ти е протезата.... Трол!
51
отговор на коментар
Никой не го отплува, той сам плуване на името си
52
ТАЗИ ЖАЛКА ПОЛУРУСКИНЯ ЩЕ Я СЪДИ БОЖИЯ СЪД.
53
Парламентарна група "Сите Милионерки Заедно" Курнелия МИЛИОНинова Елена МИЛИОНчева МИЛИОНона Йотова Весела МИЛИОНечева МИЛИОНелия Клисарова
54
Поздравления за смелата и доблестна позиция! Прословутият запис в никакъв случай не доказва, че министърът е корумпиран. Не е добре да се дават прибързани присъди и квалификации - след време някои хора ще се срамуват от себе си.
55
Когато човек започне да си мени позициите поради интереси губи достойнството си!
56
отговор на коментар
Ленче,като искаш да си обективна и точна почни с далаверите на шефката си и разследвай кво стана с Импексите.И кажи,ти откъде се замогна с пари та да закупиш толкова имоти?Ще бъде интересно на всички как едно мъжко момиче е бъркало в меда и как една велика приватизаторка е прилапала едни външно търговски дружества.Така че давай,не се бави.Направи ги тези филми.Важни са!
57
Да се чуди човек и да се мае: обсъжда се какво ли не , но не и главното - има ли случая престъпление, или няма. Ако записът е автентичен (това се доказва лесно, както в случая с танковете на П. Младенов), няма никакво значение дали е правен от "страхливец" или от смелчага. Налице е престъпление по служба - висш чиновник (зам. министър Банов в случая) е скланял подчинен да фалшифицира документи. Това е подсъдното! Дали номерът е минал или не - няма значение. НЕ реализирането на спекулацията НЕ оневинява Банов. Престъплението е в рамките на склоняването към друго престъпление. Дали държавата е ощетена или ще си получи парите е въпрос на друго разследване. Ако записът е оригинален - Банов е подсъден. Бай Курти
58
Aз пък се радвам за Елена защото тя се явява скритото оръжие на ГЕРБ със своите действия и изказвания работи за ГЕРБ . Продължавай така Ленче с теб сме
59
В тая пропаднала държава който краде и прави далавери е на почит от народа който не краде в тая държава нищо не става от него
60
Нали помните случая с др.м.манолова и тя прави костинбродски номера, и тя лаеше като кучка в парламента и после какво и се случи. След като се излекува даде обет с политика да не се занимава, стана много набожна, една смирена и т.н., но за съжаление това бе до скоро и сега май пак е забравила за обета си. Та позитанската дева йончева нека да си има едно наум, бог забавя, но не забравя. Омърси незслужено толкова много хора
61
акт 10 се прави когото се появяват обстоятелства пречещи на по нататъшната работа на обекта и цели удължаване срока на договора с толкова време колкото време е необходимо за преодоляване на тези обстоятелства ЗАТОВА се прави за времето когато на обекта не се работи това обяснява и защо съдът отхвърля на първа инстанция претенциите на министерството защото въпреки спирането крайният срок е спазен и парите от Европа са преведени и няма санкции
62
До 61. Ти си герберски дебил. Накратко. Има два доклада на държавни органи. И двата обхващат периода цетиран от Йончева - единия е правен на по късен етап. В първия актовете са 2 във втория пет. Т.е. има три дописани акта за да се спестят едни пари на изпълнителите. Какво не вие ясно три фалшиви документа направени на по късен етап.
63
До 62 и 64 - аман от простаци циници! Колко ви плащат да псувате честните хора?
64
Откога доносниците на комунистическия режим станах "честни" хора, олигофрен ?
65
БАНОВ И ОНЯ НЕЧИСТО ПЛЪТЕН ТУРСКИ ЦИГАНИН СА СИ РАЗДЕЛИЛИ ПАРИТЕ .ВЕЧЕ Е ЯСНО.СУТРИНТА ОНЯ ВЛОЖИТЕЛИТЕ НА МИЛИОНИ В КТБ.ЧИЙ ГО ТЪРСИ ПРИ БЕЯ.ГОВОРИЛИ СИ ЗА КУЛТУРА.ХАЙДЕ БЕ .И КОЙ ОТ ТЯХ Е КУЛТУРНИЯ?НЯКОЙ РАЗБРА ЛИ.ТУРЧИНА УСЕТИ ЧЕ БАНОВ Е РАЗКРИТ И ТИЧА ДА МУ ОПРАВЯ БАКИ И ТЕ. ЧЕ НАЛИ ЩЕШЕ ДА СЕ САМОУБИВА.АМА МУТРА ТА МУ ИЗВАДИ ПАРИТЕ ОТ КТБ.А ВИЕ КОИТО МУ ВЯРВАТЕ ЧАКАЙТЕ ОЩЕ.БОРИСОВ 4. 5. 6.ДОКАТО ИМА КАКВО ДА СЕ КРАДЕ ЩЕ КРАДЕ.ШАЙКА ТА ГЕРБ.АВТОР ЕДИН БИВШ ДЕПУТАТ.ИЗГОНЕН ОТ ОПГ ГЕРБ.ВИКАТ МУ ТОНИ ТРУДОВАТА. А ПО ЛИНИЯ НА ДС- АГЕНТ РУДОЛИ.
66
Мнението ми е,че Ленчето си търси индулгенции за далаверите,дето е правило,за да свиртоса няколко милиона,нещо много ясно за нейните честни сини очи на убийца,ако не беше толковаГЛУПАВА
67
Вадиш ли им зъбките на крадливите Суджуклии, пикаят ли газ, пикаят. Не им харесва но каквото повикаха това и получиха. Изкарай на Бачо далаверитр за къщата в Барцелона и дадените милиони, за да гледаме какъв вой и квичене ще има тук. Давай Ленче, мачкай Шсйкаджиите които ограбиха България!!!
68
Банов бил добър човек, но не му пречи да гепи като добър човек, нали???
69
чл.174 ал.1 и 2 -които узнае за извършено престъпление е длъжен първо да уведоми съответните...... Кой от Ленчевица,Флашкаджията и Банов е спазил закона?
70
С такава злоба, хъс и примитимнапада есин свестен ч за ищо! Не мога да я трая! Органически! И не съм сама!
71
Рашънските служебни коментатори пак са изопачили нещата. Не е престъпление да се правят протоколи за спиране на строежи, а служебно задължение. Важният въпрос е дали е имало обективни условия за такова спиране или причините са изсмукани от пръсти. Но да направиш нещо за да свършиш работа, например да завършиш обекта и предотвратиш голяма загуба, е много различно от това да направиш нещо срещу пари в плик. Или пари по сметка от офшорна фирма.
72
Не е сериозно министър да "опрощава" неустойки в размер на 700 000. Оправданията, че едва ли не дори е "спестил" пари също са не сериозни. Строителните фирми след като се съгласяват и подписват договори за тази срокове, би трябвало и да ги изпълнят. Доста често и срокът е част от оценката при процедурата. Те така много "честни" и по общини и по други държ. органи подписват и вземат решения без да получават пари, само притиснати от "началници", ама в противоречие с закона или наредбите. Това не е единичен случай. Масова практика е. Ползват се неквалифицирани работници - ниско заплащане - ниско качество. А единичните цени на СМР-тата не са никак ниски. Само, че 20-40% отиват за рушвети! Единствено сте прави, че и в БСП, и в ГЕРБ, и в ДПС... има хора за съд, конфискация на имущество ...
73
Вчера повикала журналистите, за да им каже, че имало ревизионен акт, в който пише за още три Протокола за спиране на строителните работи и следователно в България вече е настъпил потоп, едва ли не. От националното радио така се вързал, че поканили юристка, специалист по обществените поръчки, да проучи документите /които , впрочем, са два ревизионни акта, изготвени от държавата, тоест няма нищо тайно/. Та юристката каза, че нещо Елена и двамата й млади колеги са се объркали, в единия доклад става въпрос за основния договор, а във втория за договора за допълнителни работи /виж в ЗОП, какво означава/. Щом са различни видове работи и различни договори, логично е и актовете да им са различни - може да има причини за спиране на един вид дейности, но за други да няма пречка и обратно.
74
Един "добър човек" защитава друг "добър човек" и защо ли ? По-добре прокуратурата да провери "добрите човеци" с каква цел правят тези "добрини" ! Аз мисля, че не е безкористно !
75
... сега кво, доматите не ги ядеме с колците ,пък да ти кажем! И ние Зо и повече години сме работили, изпълнявали и прочее. Само да кажеш, що така скочиха тези големи "майстори"-фирми да се защитават, когато една дребна проверка на магистралите се поиска. То не беха билбордове, платени статии във вестниците, киснене в телевизии, срещи с "големци", заклинания против тези, които се съмняват в работата на т.н. вредители... Ако се перефразира поговорката гузен, аларма вдига...
76
А Прокуратурата кога ще излезе със заключение по повод скандала?
77
След две години. Българската прокуратура е най-бавната на света, ослушва се, откъде ще дойде по-големия рушвет.
78
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
79
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
80
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
81
Ако си от постоянно похапващите,но ти е омръзнало да ти викат бидон,дебелата и искаш да си във форма за лятото вземи диетичния спрей- с него ще спреш апетита и ще отслабнеш без диети и упражения !Опитай сега !Промени визията си !http://bit.ly/2GSDSm0
82
Ако си от постоянно похапващите,но ти е омръзнало да ти викат бидон,дебелата и искаш да си във форма за лятото вземи диетичния спрей- с него ще спреш апетита и ще отслабнеш без диети и упражения !Опитай сега !Промени визията си !http://bit.ly/2GSDSm0
83
отговор на коментар
Как може да коментирате културата на министър Банов?...Вие сте неграмотен човек-пишете „нагАл”
84
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
85
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
86
Благодаря, зензуро!
87
27,като гледам,какви свещи палят,по черквите,колко са набожни,съмнявам се,че греховете,ще паднат,върху децата им.И там,ще лъжат,шикалкавят.
88
Постове с коментари на комунистически тролове, реагирали.първосигнално. Бих се радвала със същият хъс да реагирате за фалита на Б-я със 100 милиарда, пенсионният фонд, разграбването, продаденото българско държавно златно съкровище с еднолично решение.на Т. Живков и приватизационният и следприватизационен период. Вие наистина сте безмозъчни червени дебили. Не е необходимо поради късата ви памет, да ви припомня, че именно комунистите фалираха КТБ. Коя е кредитната милионерка ЙОНЧЕВА и от коя партия е. Аз съм от по-старото поколение и се гордея, че искам европейска Б-я за децата, внуците и за последващите поколения. Самата дума "МИНАЛО" (не в исторически смисъл) е на старото поколение. За новото п-ние трябва заедно да изградим ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ !
89
до 88 ,,Вие наистина сте безмозъчни червени дебили" не бъркаш са тези са мозъчни знаят защо пишат 5 поста по 30 лв са 150 лв, за разлика от чугунените глави на които акъл не може да им се даде.
90
Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9
91
88,а дали,като,изберем,другарите,ще построим,ЕВРОПЕЙСКА,БЪЛГАРИЯ.
92
hahaah gerberite se napuvat o6te malko 6te rodqt,to e qsno 4e ministara izgorq,palq4ovci ,da ne si mislite 4e zapisa e podpraven,eto taka raboti Gerb da se znae
93
Искаш ли да се намери жена за една нощ? Добре дошли на ==>> www.Sexydrom.Com
94
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
95
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
96
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
97
Явно Бойко вие хора добре ви плащат че цензурират откровение и честни мнения които не съдържат никакви обидни епитети и сравнения.
98
отговор на коментар
Мнооого неграмотно.
99
отговор на коментар
Не е достатъчно честно да си признаеш ,че си некомпетентен.Ако имаше и малко акъл,щеше да признае корупцията
100
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
101
И ТОЯ ПИНДЕРГЮЛ ВЗЕ ОТ ВСИЧКО ДА РАЗБИРА.... НА СТАРИ ГОДИНИ ВЗЕ ДА СЕ ИЗЛАГА... ВМЕСТО ДА СЕ СРАМУНА ОТ ПРОДАЖНИЯ СИ СИН... ЗАТОВА И ВСИЧКИ ГО НАМРАЗИХА...
102
Изтървано е най-важното. Да живее Боко тиквата!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите през май?
Общо гласували: 19034
архив

Затрупан с работа математик седи зад писалището, когато до него се доближава малкото му дете и пита:
- Татe, как се пише цифрата осем?
- Много лесно - също като знака за безкрайност, но завъртян на ъгъл Пи върху две!

няма нови новини
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
сега
2620
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: БСП в тежък спор за главен редактор на "Дума" - ще се пребори ли Корнелия Нинова за приближения си Ивелин Николов (ОБНОВЕНА)
x
Как да разберем, че някой мисли за нас, вижте знаците
x