Пожарникар пострада при разчистването на дърветата, покосени от силния вятър в София

ЧАС ПИК

Пожарникар пострада при разчистването на дърветата, покосени от силния вятър в София

7158
на 21.11.2015
Пожарникар пострада при разчистването на дърветата, покосени от силния вятър в София
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пожарникар пострада при разчистването на дърветата, паднали по време на бурния вятър в София, съобщава „Фокус“. Според източници от Пожарната става въпрос за младия пожарникар Олег Гълъбов, вицешампион на България по висок скок.

препоръчано

Припомняме, че клон на падащо дърво на столичната улица „Оборище" е закачил преминаваща оттам жена. Тя е откарана в болница с фрактура на крака, няма опасност за живота й. Нанесени са материални щети по един лек автомобил. Бурният вятър, който ще продължи и утре, събори кофи за боклук, изкърти пътни знаци и в центъра на столицата падна уличен стълб.

Националният институт по метеорология и хидрология обяви оранжев код за силен вятър в цяла Източна България за утре. Сред засегнатите области са Варненска, Силистернска, Бургаска, Сливенска, Хасковска, Ямболска, Русенска.

В Западна България тази опасност ще е валидна само за област Монтана. В други 11 области, в това число и столицата, има обявен жълт код. Само във Видин, Благоевград и Смолян нещата изглеждат благоприятни.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК