Пожар вилнее в София под Витоша

Акценти

Пожар вилнее в София под Витоша

97218
на 29.07.2024
Пожар вилнее в София под Витоша
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Сухи треви горят между столичните квартали "Симеоново" и "Драгалевци", съобщиха за БТА от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" (ГДПБЗН).

препоръчано

На място има три екипа. Няма опасност, допълват от пожарната.

Пожар възникна по-рано днес и в Свищов. Той е избухнал около 11:00 ч. в цех на предприятие "Свилоза" в Свищов. Пожарът беше напълно овладян.

Самолетите, изпратени от Франция по линия на Механизма за гражданска защита на ЕС, вече се включиха в гасенето на пожара при българо-гръцката граница, съобщи служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов.

Нов пожар в Боляровско овладяха огнеборци и доброволци.

Пожар горя и в бургаския комплекс "Меден Рудник".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК