Пожар избухна в жилище в Благоевград

Региони

Пожар избухна в жилище в Благоевград

5932
на 06.06.2021
Пожар избухна в жилище в Благоевград
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пожар е избухнал на тераса на един от апартаментите в жилищна сграда в Благоевград. Пламнал са стари парцали, засега не е ясна причината за възпламеняването. Няма пострадали хора, щетите са само материални, предава БНТ.

препоръчано

Пламналият апартамент е газифициран само преди няколко дни, затова огнеборците първо евакуираха хората. Извършена бе проверка за теч на газ, след като такъв не беше открит, позволиха на хората да се върнат по домовете си. Не са засегнати другите апартаменти в сградата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК