Пожар изпепели 37 автомобила в пернишкия квартал „Църква”

ЧАС ПИК

Пожар изпепели 37 автомобила в пернишкия квартал „Църква”

78987
на 20.08.2024
Пожар изпепели 37 автомобила в пернишкия квартал „Църква”
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

37 автомобила, 28 от които нерегистрирани, са изорели при пожар в хале в пернишкия квартал „Църква”. Причината за пожара е в процес на установяване. Най-вероятно става дума за умишлен палеж.

препоръчано

Сигналът е подаден тази нощ, около 01,30 ч. на тел. 112. Служители на полицията и три екипа огнеборци реагирали незабавно. Пожарникарите предприели локализиране на пламъците, но въпреки намесата им са нанесени значителни материални щети. Освен изпепелените 37 автомобила, са изгорели два фургона и халето с площ около 1000 кв.м. Спасени са съседни сгради, леки автомобили и малогабаритна техника.

Извършва се оглед от служители на ОДМВР – Перник. Започнато е досъдебно производство. Уведомена е прокуратурата и работата по случая продължава.

Още два пожара са гасили огнеборците в Пернишко през изминалото денонощие. Горели са къщи в Перник и Радомир. При пожара в Радомир леко е пострадала 67- годишна неподвижна жена. Оказана й е медицинска помощ и няма опасност за живота й. И при двата пожара причината е човешка небрежност.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК