Пожар лумна в бивш тютюнев склад в Хасково

Инциденти

Пожар лумна в бивш тютюнев склад в Хасково

5321
на 16.09.2022
Пожар лумна в бивш тютюнев склад в Хасково
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият тютюнев склад до спортна зала “Спартак“ в Хасково избухна в пламъци. Огънят бързо обхвана старите сгради, разказват очевидци. 

препоръчано

Четири екипа огнеборци се борят с пламъците и успяха да овладеят стихията, информира за стихията "Марица".

Много хора наблюдават безпомощно как стихията унищожава постройките. За съжаления вятърът раздухва пламъците, а районът е гъсто застроен. 

Градът ще загуби и тези сгради, част от тютюневата промишленост. Изпепелената постройка е  до един старите тютюневи складове в Хасково, построен преди повече от век. Той е принадлежал на фирма "Ориент табако". Наскоро бяха разрушени и други складове на ликвидираната фирма “Хасково табак“, наследник на “Хасково БТ“. Те се превърнаха в паркинг.

В района има и други тютюневи складове, на чието място трябва да изникнат жилищни сгради, коментират хасковлии.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК