Пожар обхвана склад за хартия в Бургас

Инциденти

Пожар обхвана склад за хартия в Бургас

9661
на 03.10.2023
Пожар обхвана склад за хартия в Бургас
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Складово хале, в което има и склад за хартия, горя в бургаския кв. "Лозово". Сигналът за инцидента е подаден тази сутрин към 6:33 ч.

препоръчано

Четири екипа на пожарната с 12 пожарникари се борят с овладяването на огъня, каза старши комисар Николай Николаев директор на бургаската пожарна. Очаква се още един екип огнеборци да се присъедини към гасенето. 

Работата на екипите е затруднена поради липсата на налягане в пожарния хидрант, уточни ст. комисар Николаев.

Няма информация за това какво количество хартия има в помещението и какъв е състава ѝ, но миризмата от пожара се усеща и в Бургас. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК