Показаха последната СНИМКА на Кирил Маричков преди трагедията

Епицентър

Показаха последната СНИМКА на Кирил Маричков преди трагедията

160091
преди 6 часа
Показаха последната СНИМКА на Кирил Маричков преди трагедията
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Водещият на "120 минути" Светослав Иванов показа последната снимка на рок легендата Кирил Маричков, който почина снощи след нелеп инцидент.

препоръчано

"Това е снимка, направена преди 5 дни след интервюто с Кирил Маричков, което с екипа подготвихме по случай 80-тия му юбилей. В памет на един аристократ и вселенски талант. Поклон, маестро", написа журналистът.

Последното интервю на обичания певец, музикант и композитор телевизията ще излъчи в неделя.

Трагедията се случи при инцидент във врачанското село Селановци. Трябвало е Маричков да има концерт с "Фондацията", но при качване на сцената за проби на звука той се е спънал в куфари и при падането е ударил фатално главата си.

На път към болницата той почина.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (НА ЖИВО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК