Показаха черната корона за новата "Мис Плеймейт" (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Показаха черната корона за новата "Мис Плеймейт" (СНИМКА)

13174
на 26.11.2020
Показаха черната корона за новата Мис Плеймейт (СНИМКА)
Автор:   ПИК

COVID-19 няма да спре най-очакваното лайфстайл събитие в България - финала на конкурса "Playmate Of The Year 2020". Той със сигурност ще се проведе през декември и ще бъде изцяло онлайн.

препоръчано

Заради епидемиологичната обстановка и мерки за сигурност, церемонията ще бъде без публика. Всеки, който някога е мечтал да гледа от първия ред ще сбъдне мечтата си, независимо от това къде се намира на планетата Земя. Live stream-ът ще е напълно безплатен, а къде ще може да се гледа организаторите ще съобщат скоро.

Конкурсите Playmate Of The Year са символи на визионерство, новаторство и създаване на трендове. Това доказват за пореден път и организаторите му в България, които въпреки сложната епидемиологична обстановка имат смелостта отново да бъдат впечатлят с първият Live Stream конкурс.

Организаторите вече се похвалиха, че короната на победителката е готова и публикуваха снимка в социалните мрежи.

Изящното бижу е изцяло ръчна изработка, а негов автор е майстор-ювелирът Велина Смет от Aviel HandMade, на която по традиция се поверява изработката на короната.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това