ПОКЪРТИТЕЛНО! Вижте на какво заприлича площадът пред Народния театър заради "Промяната" (СНИМКИ)

Акценти

ПОКЪРТИТЕЛНО! Вижте на какво заприлича площадът пред Народния театър заради "Промяната" (СНИМКИ)

209998
на 31.05.2024
ПОКЪРТИТЕЛНО! Вижте на какво заприлича площадът пред Народния театър заради Промяната (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Промяната" съвсем го удариха през просото и взеха за бащиния площада пред Народния театър. Мераклиите за поредна държавна софра са си заплюли мястото в идеалния център на столицата и, необезпокоявани от никого, се разпищолват както им хрумне.

препоръчано

По обедно време под навеса на предизборната шатра колцина адепти на ППДБ са проснали телеса и в блажена нирвана са се отдали на нищоправене. До сами главите им чували с боклуци, които няма как сами да стигнат до контейнерите, но и очевидно няма кой да ги изхвърли. 

За по-ентусиазираните са опънати и шахматни дъски, явно да се подсили усещането, че аджеба интелектуалци и мъдри мислители има в тая шарена партия. 

Липсват само предизборните торбички със сухия шпек на бай Христо. Но явно още вчера са се разграбили като топъл хляб. Че не се знае ПеПе-тата дали пак ще пуснат нова захранка.

Припомняме, че ПИК вече веднъж алармира, че площадът пред Народния театър в експериментално студио за тиражиране на низки страсти.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК