ПОКЪРТИТЕЛНО: Мъри се отказва от тениса - разплака се пред медиите (ВИДЕО)

СПОРТЪТ ДНЕС

ПОКЪРТИТЕЛНО: Мъри се отказва от тениса - разплака се пред медиите (ВИДЕО)

11682
на 11.01.2019
ПОКЪРТИТЕЛНО: Мъри се отказва от тениса - разплака се пред медиите (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Бившият номер 1 в тениса Анди Мъри сензационно обяви, че "Аустрелиън Оупън" може да бъде последния му турнир. Носителят на три титли от Големия шлем обяви решението си със сълзи на очи на пресконференция в Мелбърн, като добави, че първоначалният му план бил да изкара до "Уимбълдън". Той обясни, че изпитва непоносими болки в дясното бедро, като все още не може да се възстанови от операцията.

препоръчано

"Не съм сигурен, че ще мога да играя с тази болка още четири или пет месеца. Не се чувствам добре. Имам проблеми от дълго време. Имам постоянни болки през последните 20 месеца. Направих всичко, което беше възможно, за да се опитам да се възстановя, но нямаше голям успех. Намирам се в по-добро състояние, отколкото преди шест месеца, но все още болката е сериозна. Мога да играя на ниво, но не на нивото от преди", заяви шотландецът.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО) ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО)
ново
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК