ПОЛЕЗНО: Седем неща, които невероятно ще улеснят живота ви

Животът днес

ПОЛЕЗНО: Седем неща, които невероятно ще улеснят живота ви

7410
на 14.10.2021
ПОЛЕЗНО: Седем неща, които невероятно ще улеснят живота ви
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Изкуството да се харчи разумно е не по -малко ценно от рационалността и пестеливостта. Купувайки тези неща, определено няма да съжалявате за похарчените пари!

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Робот-прахосмукачка

Тук всичко е просто: основният плюс и аргумент в полза на закупуването на такъв асистент е, че вече не се налага сами да почиствате подовете. Роботът работи автономно, просто трябва да го стартирате и след това той ще сканира сам стаята, ще извърши почистването и ще се върне към зареждане. След това остава само да почистите контейнера за събиране на боклук и прах.

Като алтернатива можете да пуснете робота дистанционно чрез приложението за смартфон и когато се приберете, ще бъде чисто.

Също така, роботът може да почисти пода на труднодостъпни места, например под леглото. И накрая, той е много компактен и заема много малко място.

Ролетни щори

Основният недостатък на абсолютно всички видове хоризонтални щори е, че по тях лесно се натрупват прах и косми от домашни любимци. В резултат на това ще трябва да отделите много време за почистване на всяко една релса. В този случай те лесно се повреждат, тъй като са изработени от тънък материал.

На свой ред ролетните щори се почистват много по -лесно, особено ако предварително са обработени със специално антистатично импрегниране, което отблъсква праха.

Ортопедична възглавница

Качественият сън е гаранция за здраве и благополучие през целия ден, поради което е толкова важно да се грижите за комфорта си през нощта. Възглавницата играе важна роля тук. Неудобният и некачествен артикул може да причини лошо качество на съня и здравословни проблеми. В резултат на това не спите достатъчно и бързо се уморявате.

Ортопедична възглавница ще ви помогне да се отпуснете и да си починете по -добре, като поддържате врата си в правилната позиция.

Уред за гладене с пара

Парата е ефективен начин за премахване на бръчки от почти всяка тъкан. Дрехите, които висят на закачалки в магазините, се гладят с уред за гладене с пара, защото с него можете бързо да приведете в идеален вид нещата дори от деликатни материи, както и от кожа и вълна. Освен това е незаменим артикул за изделия с волани, къдрици, с всякакви пайети и кристали. Също така, след обработка с пара, тъканта не блести и не остават гънки по нея.

В същото време можете да закупите ръчен уред за гладене с пара, който не заема много място и ще ви позволи да изгладите всяка дреха навсякъде без дъска за гладене.

Сушилна машина

Както се казва, прането на дрехи е само половината работа; важно е да изсушите прането си някъде другаде по -късно. Пералнята с функция за сушене или просто компактна сушилня ще ви позволи да забравите за грозните сушилници за дрехи, опънатите на балкона въжета, вечно губещи се щипки за дрехи и други приспособления за сушене на вещи и дрехи завинаги.

В допълнение, такова устройство работи много бързо и скоро след изпирането на дрехите, вече можете да облечете чисто нещо. И накрая, сушилнята ви позволява да изсушите дрехите си до оптималното ниво на влага, което улеснява гладенето или парата.

Чаршафи с ластик

Със сигурност многократно сте се сблъсквали с такъв досаден проблем като смачкани и събрани на куп чаршафи. Те могат да причинят дискомфорт по време на сън и да развалят настроението ви сутрин, защото трябва всеки път да ги прибирате под матрака. За щастие, за тези, които са уморени от този ритуал, има чудесно решение и това са чаршафите с ластик. Всичко, което трябва да направите, е да съобразите спалното бельо с размера на вашия матрак.

Домашен лазерен епилатор

Бръсненето все още е един от най -често срещаните начини за премахване на излишните косми по тялото. Да, разбира се, ако сте добри в бръсненето на самобръсначки и не се уморявате да правите тази процедура на всеки 2-3 дни, тогава това е най-оптималният и икономичен вариант.

Днес обаче можете да улесните задачата си много, като закупите домашен лазерен епилатор. Лазерната епилация е един от най -ефективните и безболезнени методи за епилация. Освен това с течение на времето тази процедура може да доведе до намаляване на окосмяването по тялото.

В същото време, за да ви зарадва максимално резултатът, няма да навреди да се консултирате със специалист, преди да използвате епилатора.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК