Вход
София
Времето в София 20 o C

ПОЛИТИК ЗА ИСТОРИЯТА! Европа в краката на Борисов! Той сложи край на прехода, името му остава в учебниците. Време е да изземе функциите на Радев

ПОЛИТИК ЗА ИСТОРИЯТА! Европа в краката на Борисов! Той сложи край на прехода, името му остава в учебниците. Време е да изземе функциите на Радев

на 29.09.2017
25671
163
ПОЛИТИК ЗА ИСТОРИЯТА! Европа в краката на Борисов! Той сложи край на прехода, името му остава в учебниците. Време е да изземе функциите на Радев

Бойко Борисов жъне успех след успех на сцената на външната политика и вече е дипломат №1 не само на България, но и на Балканите, а позицията му е важна и ключова и в цяла Европа.

ПЪРВО В ПИК! Борисов с важна новина за българите в Албания - ето какво се разбра с премиера Рама

ПЪРВО В ПИК! Борисов с важна новина за българите в Албания - ето какво се разбра с премиера Рама

Българската държава настоява да бъдат гарантирани правата...

на 28.09.2017

Ролята му на геополитически лидер в размирния регион вече се доказа след важните срещи и преговори с Ердоган и всички местни лидери, включително като посредник по кризата на Турция с Германия, за което беше натоварен лично от канцлерката Ангела Меркел още в предишния й мандат. 

За рекордите му във вътрешната политика вече дори е излишно да говорим, защото безпрецедентната поредица от победи на всякакви видове избори и третият му премиерски мандат са достатъчно красноречиви. Както и развитието му като държавник, което е видно и от новите му приоритети - след налагането на вътрешната сцена, да работи и за външната политика и тотална промяна на имиджа на България.

Днес в Талин той жъне поредния си успех на важната дипломатическа сцена и носи нови и нови позитиви на страната ни. Искат или не критиците му, Борисов вече е политик за историята и името му ще остане в учебниците - като държавник и дипломат №1 на страната ни от времето на прехода, който и най-сетне започва да приключва именно при неговото управление. 

Това е и най-важното - Борисов сложи край на прехода. Той извади България от списъка на изоставащите посткомунистически държави в Европа, държавите на трета и четвърта скорост, борещи се едва-едва да преодолеят последствията от затъмнението на Желязната завеса, и я постави на първия ред на дипломатическата сцена. Без него в Европа от няколко години, а особено видимо в последните две, не се случва нито едно важно за съюза събитие. 

Той е в близки отношения с всички топлидери и всъщност е един от тях в клуба на големите - с прегръдки и похвали го посрещат от Меркел, през Макрон и Юнкер, до иначе критичния и скептичен към Източна Европа холандски премиер Марк Рюте, както това се случи на вечерята на големите снощи в Талин. А днес един по един всички държавници, присъстващи на срещата на върха в Естония, без изключение, имаха лични срещи с Борисов.

Дали критиците му могат да изброят и половината от това за някой от предшествениците му от десетилетия насам? 

Името на Борисов не просто се знае от всеки един от западните лидери, но и всички търсят мнението му и се съобразяват с него. За Балканите това важи с още по-голяма сила - премиерът успя да се наложи като ключов фактор в нашия регион наравно с Ердоган. А с оглед на задаващото се европредседателство на България, ролята му ще става все по-важна. 

Доказва го и срещата, която предстои идната седмица на балканските лидери. Тя е по инициатива на Борисов и всички държавници от съседките ни идват на крака в България за обсъждане на стратегиите за региона по времето, когато ние ще задаваме тона в Европа догодина. 

Примери могат да се дадат още много - през това, че Борисов бе сред първите, с които се срещна Макрон след избирането му, до това, че успя да извади Македония от десетилетната мракобесна заблуда в отношението й към нас. Постиженията му на дипломатическата сцена в последните две години са толкова много и толкова ключови, че едва ли може да отбележим накратко всички. 

На този фон е редно обаче да не пропускаме тоталните провали на президента Румен Радев именно при визитите му в чужбина и всъщност в това, което му е и работата – да има представителни за страната ни фукнции. Вместо това до момента той няма нито една среща на четири очи с някой от големите играчи. Добре, че Макрон дойде на гости на Борисов и той възложи на съпругата му Деси Радева да обгрижава г-жа Макрон, тъй като премиерът не е семеен, защото иначе бившият пилот и с него нямаше да се види.

А и по-добре с никой да не се вижда, защото ще вземе да покани още някой враг я на Путин, я на Тръмп у нас, и само ще ни вкара в по-големи бели.

Не е и редно президент на България на ходи нито на срещите на ООН, а още по-малко на тези на НАТО. Там присъстват от всички държави само тези, които пряко държат изпълнителната власт в ръцете си, а не фигуранти с представителни функции.

Някой да е чул президентът на Германия да ходи на среща на НАТО? Или пък кралица Елизабет Втора...

Решенията в НАТО не касаят гвардейската част, а реалната изпълнителна власт и дейностите по въоръжение, които са на подчинение на кабинета, и затова там ходят най-високопоставените представители на изпълнителната власт. Добре ще е, ако Борисов най-сетне прекрати абсурда, случил се още по времето на Първанов, когато по незнайни причини президентът иззе тази функция от премиера. Ролята на Радев е протоколна по конституция и така трябва да си остане, особено в неговия случай, защото не се съобразява нито с дипломатическите нюанси в изявите си, нито с политическите, но си позволява да се държи като политик.

А дотогава само можем да си пожелаем някое малко камъче да не обърне колата на Борисов из Европа и света. Защото докато той дърпа юздите на България и Балканите в чужбина, хората му тук на място май започват да се самозабравят, облечени във власт.

А това може да се окаже достатъчно, за да засенчи и принизи външнополитическите му успехи не само с днешна дата, но и за историята.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(163)
1
да така е, колкото и да не харесва на някого
2
ББ май се ще окаже идеалния външен министър на България.
3
БРАВО
4
Давай, Бойко, с теб е народът!!
5
КАТО СЛУШАМ ТЕЗИ ГРЪЦКИ СОЗОПОЛСКИ ДИТИРАМБИ. ......БОЖО ...ЧАКА НЕЩО. ..БОЙКО ДА МУ ДАДЕ. ...
6
Gospojo, Víe kato peshete viarvate li si, ili za dobře platena statia niama nujda da si viarvate?
7
Gospojo, Víe kato peshete viarvate li si, ili za dobře platena statia niama nujda da si viarvate?
8
Много интересно ПИКливата авторка на пасквили в уважаемата ПИКлива медия как има наглостта да сравнява достойния президент ГЕНЕРАЛ Румен Радев с недоносчето -неграмотна мутра от Банкя. Заради Бай СУДЖУК и неговите мутри по места населението на Родината намалява с по 200 00 човека годишно млади и образовани българи.ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
9
колкото и да не им харесва!!!! Всички го знаят! А оядените около него ще го съсипят, да ги разкарва всичките
10
Не разбрах тази хумореска кой я е писал, но отдавна сме наясно, че от нашите мъже по-големи мижитурки и дупедавци няма никъде. Направо да те досрамее като го четеш, па като прочетеш и словесните полюции на платените тролове, ти иде директно да отпрашиш към летището. Народ без достойнство е обречен, затова и сме първенци във всичко, само че отпред-назад. Клоуни. Платени клоуни.
11
Смях! Утре ще поискате да изземе и съдебната власт?? ПИК стига сте лизали задници!
12
Бaхти и cвиpkaта Му извъртяла тая Macти...Macтагapkoва!!!! Бравос, ашколсун!!! Даже Maнaфko Maнaфkoв би завидял на подобна виртуозност!!! Добра е школата на Mиндилko, няма спор...
13
Маса глупости са изписани в тази статия.Един от най мразените политици в Германия е имен но Борисов.
14
до 4 кой народ бе,тези на държавната хранилка заради облагите,иначе е презиран
15
Яд ви е, ама това е истината, може си го! Кога Корнелия или льотчика със спеснатата глава ще го направят това?!
16
Да му се слави името гръмовно, в учебници, приказки, легенди. Да го разнасят по света и околовръст любимите му Менди Преходът приключи, в кохезията ще ни включи, вратата ни за Рая Баце я отключи
17
Платена, ама МНОГО платена статия.... От друга страна, се прокрадва и проблема на Борисов.... Проблемът му е Радев...опита се да го компрометира (дирекно и индиректно...чрез Цецо и Ко.). Проблемът е, че и двамата имат още почти цял мандат. Това, че Радев ще го изкара, май няма съмнения. Проблемът е, че Борисов още сега е готов да хвърли поредната оставка (дослука с патриотите не върви), но както е казал народа ,,веднъж стомна, дваж стомна....,, Останалото е ,,вятър и мъгла,,..постигнал дипломатически успехи..... просто един цирк...
18
Който види Звездомира Мастагаркова, веднага да се обади в Карлуково.
19
ТАЯ ГЕИЗКА УИРОПЯ МОЕ А Е У КАРАКАТА НА СЕКИ ЧЕРВЕИ !....Е ИДИЛ КВО ПРАИ С ГЕИЗКА УИРОПЯ !....БОРИСОФ У УИРОПЯ САМО ПУКАЗВА ПАДЕНИЕТО И !....ТИКВА У ТАЯ УИРОПЯ Е ЦЕЛ НОКАУТ ЗА ИСТОРИЯТА !....БАЦО ПАЗИ ДЕДО УНКЕР !....О МАИН ГОТ !....
20
само лизачите от пик ли не искат да повярват,че му се смеят на акъла и го иронизират,ква история кви пет лева
21
Точна статия, поздравления
22
Издивяха червените тролове на Корнелия и фатмака Радев. Пукайте се, такава е истината.
23
Така е, въпреки издънките на двете недоразумения Гумен Радефф и Сланинова, които само правеха гаф след гаф! Света преклони глава пред величието Генерал Борисов. България си върна величието и славата, както по времето на Асеновците, и вече пак се къпем, на три морета..!!!
24
МИСТЕР ПУТИНЕ....ВОФКА....ЕЛА ФРЪЛИ БОКЛУКА !....ЦЕЛА КОФА !....С НАДПИС 9 МАИ 1945 !.... БАЦО ЛИ ?....У УИРОПЯ ?....У КОЯ УИРОПЯ ?....МА НЕМА ТУКА УИРОПЯ !..... НА АРАПА ГЕИЗЛАНДИЯ ЛИ ?....
25
Чета и не вярвам на очите си!!! 2017 ли сме или 1957??? Имам чувството, че комунизма не си е отивал никога... Жалко другарко Macтия, жалко и за шефа ти Най-Великия Mиндил раждан някога на планетата...
26
Посмалете малко бе, ПИК. Кви са тия глупости, кви са тия фанфари в петък. Далече са президентските избори още, не се натягайте излишно.
27
подвикват му и фамилиарничат като на шут .....нали знаете в западна европа ролята на шута , с неговите изцепки колко пап са го галили по главата итн за шута на ес става какво направи и изволюва за българия и българите
28
Най-големия външен успех на Орешарски беше откриването на един ресторант във Виетнам, това са успехите на БСП.
29
Ха,ха,ха.... Много ,,весело писание.....
30
Авторката на тази тъжна и цинична хумуреска май не живее в БГ. Да се поразходи до руините на изчезващите села и рухнали заводи, до безбройните цигански гета и по ислямизираните и обезлюдени Родопи и тогава да ми пише тези цинични хвалби. Или пак ще станем жертва на култа към личността. Предателски изчадия, турците не ни затриха за столетия, ама вие за десетина години ще ни смажете ! Да горите в ада!
31
Ама вие верно ли ??? тотално сте изтрещяли ... не толкова за писанието ala Работническо Дело, а за това, че си вярвате, че някой ви вярва ... смях в залата
32
Суперстатия, бравос
33
такава гъзолизка статия не са писали и придворните драскачи на Тато едно време.
34
Бах маааму все си мислех , че на тази територия има ненормалници ама като тази авторка на статията не можех а си представя . Какво ли ще иска от Биби.
35
Някой май не си е пил хапчетата сутринта? Това, че го разнасят като цветарка между Анкара и Берлин ли му е успеха? Или визитата на Макрон, който си уреди транспортните фирми? Или визитите му с Меркел, на който получава нареждания какво да прави!!!
36
НЕКА ЧЕРВЕНИТЕ МАСТИИ И УЛИЧНИЦИ ЗАПОЧНАТ ДА ВИЯТ СЕГА!
37
Е, стига, бе! Това е най-нслагаческата статия, кояго сте помествали в ПИК! Да, вялроно е , че последните месеци ББ не се спря да халчи народни пари по обисолки из света! Да посреща и целува какви ли не гости от Европа и по0дабече! Ама стига, бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!
38
Слагачеството (на ПИК) достигна нови висоти!
39
Ма това сериозно ли ?
40
РОБИ ВЕЧЕ СЕ И ПОДИГРАВАТ С ВАС ПО 20ЛВ ЩЕ ВИ ДАДАТ КЪМ ВИСОКИТЕ ПЕНСИИ ДА СИ КУПИТЕ ПРОКИСНАЛО СИРЕНЕ ХА ХА ХА ПАК ГЛАСУВАЙТЕ С ГАЗЪ СИ ...ИМАЛИ В ПАРЛАМЕНТА ЕДНА ИСТИНКА ПАРТИЯ АНТИ КОМУНИСТИЧЕСКА ? ПРОСТ БЪЛГАРСКИ НАРОД УМИРАЙТЕ С200 ЛЕВА ПЕНСИЯ ХА ХА ХА
41
Ама,Звездомирке,защо се излагаш???? Не виждаш ли ,че западняците го вземат за шут??? А на турците ББ им лиже краката.Срамуваме се с този шут
42
Това произведение трябва да се иэучава от студенти -първи курс-журналистика...
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
' наси неадекватната карикату ра статия
45
Когато фактите говорят - и комунягите трябва да позамалчът . Да ама НЕ . Знае се ,че на Българските комунисти , главите им са пълни с глисти . Урудливите Български безбожници , начело с крадливата им шефка и платените им жалки тролчета , никога няма да разберат , че има и други политици ,които владеят изкуството наречено ПОЛИТИКА - повече от тях . Но как да го разберат - като главите им са пълни с глисти . Отрицанието на безбожницити от БСП - това е тяхната политика , Отрицание , Отрицание и пак Отрицание - те друго не знаят .
46
Въпреки, че бях пил хапче против повръщане, още на заглавието се издрайвах...Отврат!
47
хаповете, ей никой не си ги пие бе. Карлуково пак е разтворило врати и е пуснало пациентите за среща със света.
48
Големи сте простаци, за да публикувате, такива малоумни фейлетони. Когато хората получават европейски заплати, тогава ще оценят тиквун. Ама сме Африка по този показател.
49
Да вземат да измият улиците че пълно с малки камъчета!
50
А на пощръклелите от БСП да им облекат усмирителни ризи! Горките! Вече се чудят какъв измислен ''скандал'' да измислят . След като се видя, че нито интелектуалния, нито политическия, нито професионалния им капацитет им позволява да са конструктивна опозиция, дойде ред на клюкарските им извращения. Забавлявай се, народе! .
51
Това доказва нещо важно и неприятно – има много близки контакти между медийната служба на правителството и „Пик“, което говори за изключително ниска медийна хигиена. Показва, че има желание не за решаване на проблемите в медиите, а за използването им в името на някакъв неясен интерес.
52
Ман.гасаркова се е оляла
53
Трябва да се научим да анализираме обективно, а не партийно и пристрастно нещата. Аз ще се опитам да направя точно това. Не съм фен на Борисов, но по отношение да външната му политика ще кажа, че за първи път от много време насам той е активен в нея. Виждате - нямаме проблеми с Турция, Русия, САЩ и т.н. Борисов просто не иска да се караме с никого, иска да сме добре с всички. Смятам, че той се опитва да изолира президента Радев от външната политика. Дали ще успее е друга тема. Държа обаче да подчертая, че този медиен комфорт, който Бойко Борисов има не му влияе добре. Да, всеки си има право на мнение, но властта да се хвали открито от медиите това нещо не е положително за мен. Ясно е, че медиите са четвъртата власт. Аз приветствам усилията на Борисов за влизането на България в Шенген, както и това, за което той се бори изграждането на газовия хълб "Балкан". По отношение на чакалнята на еврозоната съм на различна позиция. Според мен българския народ е още достатъчно беден и ще обеднее повече, ако минем на евро. Вярно е, че рано или късно ще се случи, записано е, откакто сме членка в ЕС. Само че това за мен търпи отлагане, защото когато в една държава, каквато за жалост е България не работи икономиката, доходите са ниски и хората са бедни не става. Ако работеше икономиката съм съгласен да минем на евро веднага.
54
В началото си помислих, че заглавието на текста по-горе е на фейлетон, а то се оказа рядко срещано по глупост, сервилност и политическа неграмотност подобие на статия. Европа била в краката на Бойко Борисов, той влизал в историята и учебниците, бил ключов фактор наравно с Ердоган, западните лидери един през друг се надпреварвали да чуят мнението му за европейската и световната политика!!!... Слугинският манталитет у някои няма граници, глупостта - също. Абсолютна помия!
55
Не ми стана ясно от статията, какво точно е направил Тиквуний Банкянски, че е "ударил" всички Балкански и Европейски дипломати в земята? Отначало си помислих, че тази статия е заслужената подигравка към Банкянския, ама се оказа чиста "магистрална" орална любов на авторът към Тиквата.
56
Очевидно е, че Преходът не е свършил и е очевидно, че тъ.па м.утра стои начело на държавата!!! Тези, които хвалите не обичат да плащат със собствени пари!!!:)
57
Heдялko, защо позволяваш на Звездетo да се оcиpa до такава степен ? Тя надмина теб и Беновска взети заедно. Чета и не вярвам на ушите си. Искам да ви дам два лева за този джомбуш. Ако не се шегувате вие имате акъл колкото един изпразнен kyp. Вижте коментарите и ще разберете, че така не може да се подигравате със себе си. Вие сте нещастници. Тук и децата знаят кой е Питека от Банкя. Навън - също. Вече се разчу, че след асфалта, стиропора, НДК, концесиите, КТБ, Дунарит... той най обича Мика Зайкова. Той я заслужава. Звездетo споменава за срещата на Макака с Макрон. Да, Франсето от Банкя ни посрами за години напред пред френската публика. Хвалите го за посредничеството му между Германия и Турция. Ба си мамата, след това посредничество двете държави са пред скъсване на дипломатическите отношения , а Меркел и Ердоган не искат да се видят. Така ли е ? Не може пикливата Мастурбаркова да се възнася толкова. Тя не е добре, вероятно като малка е падала от магаре, възнак. Heдялko, прати в "Свети Наум" ( 4-ти километър). Вярвай ми, от там няма да ти я върнат. Дай ми банкова сметка да ти преведа двата лева които обещах.
58
ФОРЦА БОЙКО № 1 СИ А фатмачето е тотален провал пионка
59
ДАВАЙ БОЙКО ...........ВСИЧКИ ЦИГАНИ СА със ТЕБ.-ТЕЗИ КОИТО НИ КРАДАТ ИЗНАСИЛВАТ- УНИЖАВАТ И УБИВАТ ДАВАЙ .............ЕДИН ДЕН И НА ТЕБ ЩЕ ТИ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО..............И ТОЧНО ТЕЗИ ТВОИ ИЗБИРАТЕЛИ.......ЩЕ ТИ И-Б...Т МАМАТА.............ТИ -ОСТАВИ ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД........ДА СЕ СРАМУВА И ДА МИЗЕРУВА-ЗАРАДИ ТВОИТЕ ЛЪЖИ И КРАЖБИ...............НО ЗНАЙ -ВСЯКО НЕЩО ИМА СВОЙ КРАЙ-.........ОЧАКВАЙ ГО.
60
Да горят в ада червените свини и тролове. Статията е в десятката
61
НАЙ-ГОЛЕМИЯ СМЕШКО - РУМЕН РАДЕВ.
62
Мастаргаркова нека направим един анализ преди да правиш кунилингус на Бойко Борисов.9 години управление на ГЕРБ-- ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СМЕ НАЙ БЕДНАТА И ЗАСТАРЯВАЩА СТРАНА НЕ САМО В ЕС ,НО И В ЦЕЛИЯ СВЯТ РЕДОМ С ДЪРЖАВИ КАТО ЛИБЕРИЯ КЪДЕТО 40 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е ЗАРАЗЕНО СЪС СПИН.НА ПЪРВО МЯСТО СМЕ В СВЕТА ПО ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА---НЯМА НИКЪДЕ ТАКЪВ ФЕНОМЕН ПО СВЕТА--САМО ЗАРАДИ ТОЗИ ФАКТ ТИ МАСТАРГАРКОВА ЗАСЛУЖАВАШ ДА ПОНЕСЕШ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ЛЪЖИТЕ КОИТО СИ НАПИСАЛА.НАЙ БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА Е БЪЛГАРИЯ ОСОБЕНО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 9 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ.МАФИЯТА В ЛИЦЕТО НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ПРОДЪЛЖАВА ДА КОНТРОЛИРА ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА ИНСТИТУЦИИТЕ КАТО СЪД,ПРОКУРАТУРА,ПАРЛАМЕНТ,ДЪРЖАВНИ АГЕНЦИИ.СДЕБНАТА СИСТЕМА РАБОТИ В ТЯСНО СЪТРУДНИЧЕСТВО С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И ТОВА ГО ПИШЕ ВСЯКА ГОДИНА В ДОКЛАДИТЕ НА ЦРУ И НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ.МИЗЕРНИ И АФРИКАНСКИ ДОХОДИ КАРАТ 75 % ОТ БЪЛГАРИТЕ ДА АГОНИЗИРАТ И МИЗЕРСТВАТ 70 % ОТ РАБОТЕЩИТЕ ВЗИМАТ МЕЖДУ 460-700 ЛВ БРУТНА ЗАПЛАТА КОЯТО СЛЕД ДОХОДИТЕ СПАДА ПОД ПРАГА НА БЕДНОСТТА.60 % ОТ ИКОНОМИКАТА Е В СИВИЯ СЕКТОР.НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА С НАЙ ГОЛЯМА КОРУПЦИЯ ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ В ЕС.НАЙ БЕДНАТА,НАЙ ЗАСТАРЯВАЩАТА,С НАЙ ГОЛЯМА ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА,С НАЙ НИСКИ МИЗЕРНИ ДОХОДИ,С НАЙ МИЗЕРНИ ПЕНСИИ.......А ТИ МАСТАРГАРКОВА МИ ГОВОРИШ ЗА БОЙКО И МИ ГО ХВАЛИШ...ТИ СИ ЕДИН МРЪСЕН БОКЛУК МАСТАРГАРКОВА,ДАНО УМРЕШ В АДСКИ МЪКИ ЗА ПРИКАЗКИТЕ ТИ КОИТО ЗВУЧАТ КАТО ПЪЛНА ГАВРА КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,,,ДОЛЕН БОКЛУК НЕДЕН ЛИЗАЧЕСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ
63
ЧИКО БОКО ИПОНА СИН ЛИ Е? ДЕСЕН ЛИ Е? НАЛИ Е МИЛИЦИОНЕР !
64
Гледам заглавието Ви, поглеждам календара...не е първо априлска шега...все пак днес е 29 септември, нищо че температурите са сходни като 1 април. Нямам думи, дори пиарите на Бай Суджук не се оливат толкова, колкото Вас.
65
Бойко Борисов жъне успех след успех на сцената на външната политика и вече е дипломат №1 не само на България, но и на Балканите, а позицията му е важна и ключова и в цяла Европа. Ролята му на геополитически лидер в размирния регион вече се доказа след важните срещи и преговори с Ердоган и всички местни лидери, включително като посредник по кризата на Турция с Германия, за което беше натоварен лично от канцлерката Ангела Меркел още в предишния й мандат. За рекордите му във вътрешната политика вече дори е излишно да говорим, защото безпрецедентната поредица от победи на всякакви видове избори и третият му премиерски мандат са достатъчно красноречиви. Както и развитието му като държавник, което е видно и от новите му приоритети - след налагането на вътрешната сцена, да работи и за външната политика и тотална промяна на имиджа на България. Днес в Талин той жъне поредния си успех на важната дипломатическа сцена и носи нови и нови позитиви на страната ни. Искат или не критиците му, Борисов вече е политик за историята и името му ще остане в учебниците - като държавник и дипломат №1 на страната ни от времето на прехода, който и най-сетне започва да приключва именно при неговото управление. Това е и най-важното - Борисов сложи край на прехода. Той извади България от списъка на изоставащите посткомунистически държави в Европа, държавите на трета и четвърта скорост, борещи се едва-едва да преодолеят последствията от затъмнението на Желязната завеса, и я постави на първия ред на дипломатическата сцена. Без него в Европа от няколко години, а особено видимо в последните две, не се случва нито едно важно за съюза събитие. Той е в близки отношения с всички топлидери и всъщност е един от тях в клуба на големите - с прегръдки и похвали го посрещат от Меркел, през Макрон и Юнкер, до иначе критичния и скептичен към Източна Европа холандски премиер Марк Рюте, както това се случи на вечерята на големите снощи в Талин. А днес един по един всички държавници, присъстващи на срещата на върха в Естония, без изключение, имаха лични срещи с Борисов. Дали критиците му могат да изброят и половината от това за някой от предшествениците му от десетилетия насам? Името на Борисов не просто се знае от всеки един от западните лидери, но и всички търсят мнението му и се съобразяват с него. За Балканите това важи с още по-голяма сила - премиерът успя да се наложи като ключов фактор в нашия регион наравно с Ердоган. А с оглед на задаващото се европредседателство на България, ролята му ще става все по-важна. Доказва го и срещата, която предстои идната седмица на балканските лидери. Тя е по инициатива на Борисов и всички държавници от съседките ни идват на крака в България за обсъждане на стратегиите за региона по времето, когато ние ще задаваме тона в Европа догодина. Примери могат да се дадат още много - през това, че Борисов бе сред първите, с които се срещна Макрон след избирането му, до това, че успя да извади Македония от десетилетната мракобесна заблуда в отношението й към нас. Постиженията му на дипломатическата сцена в последните две години са толкова много и толкова ключови, че едва ли може да отбележим накратко всички. На този фон е редно обаче да не пропускаме тоталните провали на президента Румен Радев именно при визитите му в чужбина и всъщност в това, което му е и работата – да има представителни за страната ни фукнции. Вместо това до момента той няма нито една среща на четири очи с някой от големите играчи. Добре, че Макрон дойде на гости на Борисов и той възложи на съпругата му Деси Радева да обгрижава г-жа Макрон, тъй като премиерът не е семеен, защото иначе бившият пилот и с него нямаше да се види. А и по-добре с никой да не се вижда, защото ще вземе да покани още някой враг я на Путин, я на Тръмп у нас, и само ще ни вкара в по-големи бели. Не е и редно президент на България на ходи нито на срещите на ООН, а още по-малко на тези на НАТО. Там присъстват от всички държави само тези, които пряко държат изпълнителната власт в ръцете си, а не фигуранти с представителни функции. Някой да е чул президентът на Германия да ходи на среща на НАТО? Или пък кралица Елизабет Втора... Решенията в НАТО не касаят гвардейската част, а реалната изпълнителна власт и дейностите по въоръжение, които са на подчинение на кабинета, и затова там ходят най-високопоставените представители на изпълнителната власт. Добре ще е, ако Борисов най-сетне прекрати абсурда, случил се още по времето на Първанов, когато по незнайни причини президентът иззе тази функция от премиера. Ролята на Радев е протоколна по конституция и така трябва да си остане, особено в неговия случай, защото не се съобразява нито с дипломатическите нюанси в изявите си, нито с политическите, но си позволява да се държи като политик.
66
Сталин, Ким Че Ун, Вълко Червенков и ред др. Хитлер , Мусолини и т.н с бой и пари не са постигали такова нископоклоничество. Е то бива , бива ама чак до такива низости никой не е стигал , Всички по горе все пак са имали някакви граници на цинизма . Тук няма . Срам и позор Този сай да не се чете , Това е губене на време и затъпяване , характерно за БГ
67
Хайде, звездомира, с голямата баданарка!
68
Нарочно пускате статия с вярни постановки , но с прекомерно суперлативи. Целтга е да се даде фронт на ангажираните тролове и неизбежнита групичка хейтъри и други неудачници.
69
Толкова много целувки по задника на Бойко скоро не бях виждал!
70
Уважаеми журналисти от Агенция ПИК, горната публикация внесе смут в ръководството на ПП ГЕРБ. Под ръководството на председателя Борисов българия постигна успехи присъщи само на режима преди 10 ноември 1989 г. Те са видими. И преди и сега сме заявявали , че приемаме умерените хвалби по адрес на председателя Борисов. Както знаете, той е учен на скромност все от известни българи - бай Миле, Самоковеца, Маджо, Маргините, Пашата и не може да приеме това прехвалване което днес направихте. В статията има и верни неща, например "Сички тук са парле ву франсе". Г-н Макрон остана много доволен от срещата си с председателя Борисов, а във Франция не спират да споменават, че няма друг премиер в Европа с такъв перфектен френски. След дипломатическата совалка, която г-н Борисов направи Турция и Германия все още не са си обявили война. Това е успех. Германия само е изтеглила самолетите си от Турция, за сега. Днес той не взема участие в това заседание на Комисията. Срам го е. Оливането на авторката е много силно и това го подтиска. Той помоли повече да не пишете така за него, защото е видял , че всички коментари са против него. Вие пишете , а хората него псуват. В понеделник Комисията ще вземе решение какви действия да бъдат предприети за да се спре с това лигавене по адрес на нашия лидер. Настоящото становище публикуваме в сайта на ПП ГЕРБ.
71
Кире, ти болен ли си, надрусан ли , или прост по рождение? Ако е първото – из винявай! Ама не ми се вярва. А и името ти едно...САВЕЦКА USA. Че и 21 плюса имаш. Какъв народ сме само...
72
е аз 4ета тук материалите за развле4ение! така 4е/както се изразява 4есто бб/ хубав матриал! ще се издигне написалия я!!
73
че ще го има в учебниците като най големия разрушител на държавата със сигурност . на пиара една дълга сочна .п...я , много сте жалки
74
Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал! През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА, "КРАСИ" КАРАКАЧАНОВ, КЕЛЕША ЗАРКОВ и други "хубавци") говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ... Всички знаят, че премиерът на България - КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов - е бил охранител, макар че мнозина се опитват да забравят, че той е бил част от групировката СИК. Днес половината от нейните членове са избити – повечето от убийствата стават, докато КОМУНИСТЪТ Борисов е главен секретар на МВР и досега не са разкрити. Другата половина от СИК въобще не бе разследвана, с изключение на братята Маргини... КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли... Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред „Света неделя” разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата...Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар…
75
Вярно, че е политик за историята, но за историята на научната фантастика! Появата на Тиквата на европейската сцена показва само едно нещо - Алеко Константинов е писател- фантаст и визионер от величината на Жул Верн! Още преди сто и кусур години, създавайки своя литературен герой Бай Ганю той е предсказал появата му от плът и кръв ( в случая и доста сланинка) в лицето на Преподобния БОКО ТИКВАТА - най- великият политик в мокрите сънища на паражурналистката Мастанезнамкакваси!
76
Z A S R A M E T E SE !Z A S R A M E T E SE!!!!!
77
Да се смее ли човек....да плаче ли...европа в краката на мутра...БОЖЕ, прибети си вересиите...
78
Бойко е роден дипломат. Факт.
79
В Начало Боко създаде земята и небето.... Според ПИК, де.
80
Най-голямото му постижение ще бъде тръбата която тръгва от Русия през Черно море и за по направо отива в Турция и от там в България. ЕДИН млр. лв. загуби за държавата годишно. А иначе неговите успехи са снимките му.
81
СТАТИЯТА ЩЕШЕ ДА Е НАЙ-СМЕШНИЯ ФЕЙЛЕТОН АКО ВМЕСТО ИМЕТО НА БОРИСОВ БЕШЕ ИЗПИСАНО НЯКОЕ ДРУГО, НА СТАНИШЕВ, ОРЕШАРСКИ, ГОЦЕ ИЛИ НА ФАТМАКА ПО ПОТНИК.
82
Смехотворният текст на Мастагаркова е връх на бездарието, слагачеството, пълната некомпетентност и глупост. Това не е журналистика, а нейното отрицание!
83
Другарят от коментар 74, ти откъде знаеш толкова подробно биографията на Бойко Борисов след 1989г., а за живота му преди това нищо не знаеш, освен,че бил комунист? Те всички пожарникари, полицаи, военни, пилоти, са били комунисти по онова време. Иначе нанай професия, нанай кариера..Партията казваше: само комунист може да упражнява такива професии, защото е умен. А всъщност беше точно обратното – избират умни и бедни, правят ги членове на партията и – готово. Другият начин – сам ставаш партиен член, за да можеш да правиш кариера в професията. Най-големите манипулатори на света ! Антихристи !
84
БОЖЕ МИЛИ , АКО ТОЗИ ПОЖАРНИКАР Е ДИПЛОМАТ НОМЕР ЕДНО , АЗ СЬМ ПИЛОТ НОМЕР ЕДНО!!!!!ОГРОМНА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДИПЛОМАТ И ПОЖАРНИКАР!!!!!!А ТОВА , ЧЕ Е НАГАЖДАЧ НОМЕР ЕДНО Е ФАКТ!!!!!
85
Госпожо Мастия Гъзоблизова, явно от дълго време не сте виждали мъж и получавате оргазъм само като споменавате името Му. Сигурно сте мнооооого грозна и това е единственият начин да изпитате някакво сексуално удоволствие. Опитайте с истинско порно, не политическо........
86
Права си бабо. Бойко е "Народен човек, наш човек... тъп, смрадлив и крадлив... ама руча филии и рита топка кат нас...". Това са ФАКТИ!!! Не е празнодумство!!! Аман от изкуфяли дърти ....
87
НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ БЪДЕМ ПРОСТИ , БЕДНИ И ЩЕ ЖИВЕЕМ В БЕДНА СТРАНА , ЗАЩОТО ИМА МНОГО ПРОСТИ , КРАДЛИВИ И ЛЪЖЛИВИ ХОРА КАТО ТЕЗИ , КОИТО В ТЯХНОТО ПИСАНЕ ,НЕ ПРИЗНАВАТ А С ЛЪЖЕПИСАНИЯ, ОТХВЪРЛЯТ СПОСОБНОСТА, УМЕНИЕТО И ПРАВИЛНОТО РЪКОВОДСТВО НА БЪЛГАРИЯ ,ЗА ДА Е ИЗВАДИ ОТ БЛАТОТО В КОЯТО Я ВКАРАХА КОМУНИСТИТЕ.
88
В Европа Борисов е известен като премиер, който не може да се справи с ширещата се корупция, най-вероятно, защото я оглавява.
89
Вони,ама много вони!предлагам Рилският манастир да носи името на св.Бойко Борисов!ха сега......
90
Това си е жива стимулация на простата с език или казано по народному - гъзоблизане.
91
Заглавието ми хареса- ПОЛИТИК ЗА ИСТОРИЯТА. Е, не е ли време да мине към историята? На следващите избори нека го пратим в историята.
92
Малоумници прости българи. Заслужавате си съдбата. Стойте гладни и болни и гласувайте за тиквун и цецо доцента
93
То бива безгръбначност и лизане , ама чак пък толкова
94
МНОГО СА БЪЛГАРИТЕ НА КОЙТО БОЙКО БОРИСОВ ПРЕКЪСНА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА КРАДАТ И ЗАТОВА ТЕ ПИШАТ В ТОЗИ САЙТ ПРОТИВ НЕГО , БЕЗ ДА ИМАТ ОСНОВАНИЕ.
95
Тази простакеса да върви в Пхенян да хвали вожда им! Ние сме нормални хора и ни е гнус от такива близалки.
96
БРАВО "ПИК" , ВЪВЕЛИ СТЕ РУБРИКА "СМЕХ ДО ПРИПАДЪК" - ПЪРВОТО ЧЕТИВО НАПРАВО ИЗБИ РИБАТА! МАСТАРКОВА ДА БЪДЕ ПРЕДЛОЖЕНА ЗА ОООПУЛИСЕР НЕЗАБАВНО !
97
Мастаркова е проститутка въ проса е дали е платена или неплатена
98
Да управлява боен самолет, да прави "Кобрата на Пугачов", да почне да говори свободно на английски или да завърши с отличие военна академия в САЩ? Мастагаркова, ако ти плащат да правиш смешен и жалък Борисов, да знаеш добре се справяш!
99
Майтап бе, Уили!
100
Дипломат №1 не само в европейски световен ами и в междупланетен мащаб Когато извън земните решат да осъществят контакт със земята сигурно първо на него ще се обадят а в учебниците наред с това което предрича другарката Мастурбатова сигурно ще пишат и как е..... л мамата на една държава барабар с народа и
101
Ние червените тролове не искаме да уважават нашия министър председател, не искаме България да върви напред и да я уважават, пукани, че някави европейски политици уважават Борисов, искаме да уважават не Бойко, а Путя, обичаме Русия и Северна Корея, никога няма да обичаме България. Колкото по-добре става у нас толкова повече ще псуваме, обиждаме, ще леем жлъч и ще пищим от злоба. Единственото хубаво нещо за българите е, че изчезваме поради измиране.
102
Hедялко, и ти и Борисов сте психопати. Подписвай статиите с името си, а не с измислени женски псевдоними. Мишко . . .
103
Кой е по-голям циркаджия, тоя който величаят или тоя, който величае. Май и двамата
104
Бате Бойко е трън в очите на руските псета в България, но не той ще им види сметката, а Военният трибунал, веднага след атаката на NASA.
105
Господин Министър Председателят е кристално честен и неподкупен. Ако от мен бяха искали суджук за него , нямаше да дам,защото зная , че той е възпитан като чавдарче ,пионер, комсомолец ,комунист и герберист и никога , ама никога априори чуждото не пипа Той Вярва в Бога.Ходи на черква . Кръсти се. Патриарха при него ходи. Аз му вярвам. Вярвам му , че не е правил контрабандни цигари в Крайморие. Вярвам му , че не е участвал в мутренските групировки и мутра не е. СИК е бил в неговата канцелария. Само малко мъжествено излежда. Банката на Цветелина с труд и пот я е спечелил Вярвам му , когато купи асфалта в Албания.Той знае , всяка сделка има комисионни и ако е някой друг а не той е държавата ще би била ощетена. Вярвам , че Мишо Бирата и жена му са били със съвсем слаби инфарктни сърчица.Хората просто умират.Гробищата са свидетели. Вижте как без пари прави санация на блоковете.Той раздава не взима. Те другите искат да го злепоставят. Вярвам му , че като секретар не можа да ги издири гнусните фалшификатори , които нямат нищо общо ама нищо общо с бенефициентите на раздадените поне на документи за жълти стотинки апетитни имоти.Той не ,те другите крадат.. А сега сме в Европа. Е в чакалнята де , но Европа.Като изтривалка. Аз му вярвам и искам да е вечно тук над нас.
106
ПИК стигнахте дъното и копаете надолу! СРАМ ЗА ЖУРНАЛИСТИКАТА! ВПРОЧЕМ -ИМА ЛИ НЯКОЙ ОТ ВАС ДА Е ЗАВЪРШИЛ ЖУРНАЛИСТИКА? ХОРАТА СИ ВИ ПЛЮЯТ, А НА ВАС НЕ ВИ ПУКА, ВАЖЕН Е КЕЛЕПИРА -ТАКА ДЕ ТРЯБВА И ДА СЕ ЯДЕ! ЖАЛКИ СТЕ!
107
Поздравления за статията...Най- уважаваният Български политик , и то не само в страната! Фабриката за заливане със Помия на Позитано работи с пълна сила ! Българските комунисти са срама и проклятието на България! На който не му изнася статията , да ходи да чете предварително написаните лозунги на Фатмака-президент и изцепките на Тунингованата Селянка от с.Крушовица...
108
Така е, българският комунист Борисов е срам и проклятие за България.
109
Направо да го назначат за шеф на междугалактическия комитет и общовселенския съвет. Нека да огрее и чужденците. Че на неговите туземци им омръзна и писна от номерата му. Бихме им го дали , щом толкова го харесват.
110
ОК, ББ и ЦвЦв да обявяват предсрочни президентски избори. Хем Б.Борисов ще покаже силно нарсналия си рейтинг, превишаващ този на Радев.
111
Мастурбакова, така благоволението на ББ/божеството от банкя/няма да спечелиш! Трябва първо да го"плюеш",да го заплашваш с детрониране и затвор, да му описваш мутрнското минало за да те забележи и да влезеш в обкръжението му! Поучи се от Яне Янев, Воленчо,Антон Тодоров, Валерката! Анадънму!
112
Този потресаващ материал показва какъв е стандарта в българската журналистика.Достоен,да бъде поставен като епитафия върху надгробния и камък.
113
Само дето за Радев са гласували над 2 млн,а за герб вкупом-малко над милион.Е иди че не извземай функциите на Радев.
114
Всичко много добре е написано от авторката, коментарите са също много точни от разпни го до осана, но в интерес на истината Борисов е един дребен престъпник, а още по-рано е обикновен задник - комунист от миманса и доказан тъпанар и селски хитрец. Няма по-гнусна лъжа от тази да наричаш престъпник и крадец - добър политик, защото престъпникът е престъпник, каквито и дитирамби да му пеете. Няма по-големи крадци и мръсници в РБ от тези, които бяха назначени за политици в прехода и до днес с изборни манипулации и лъжи, престъпления и купуване на гласове правят избори. Няма по-големи престъпници от тези, които бяха назначени по министерства и държавни служби - доказателство е, че всички нормални и добри хора или избягаха от България или се готвят да избягат от този комунистически кенеф, сътворен от най-долните и мизерните изроди - български политици. Борисов е точно такъм долен, прост и крадлив престъпник, както всички, които днес са политици и които вчера бяха политици. Само тези изроди във властта и в някой държавни служби са добре в РБ, осталите хора са тор и безгласни букви - донори на тези изроди на данъци, а мангализацията на гласове. Само незабавна революция и съд за престъпниците от прехода - независимо какви и от коя партия са ще доведе до нормализиране на Родината.
115
Мастарова,той е гейполитическа подлога.
116
В статията има верни неща. Изумителна е анонимната злоба във Форума. Тежки комплексари.
117
Браво на Пик! Да не ви пука от тъпите тролове, госпожо МАСТАГАРКОВА!
118
Форума тук е забележителна илюстрация на хейтърството.
119
Писачи и подмазвачи на Нинова и Радев, може всякакъв да наричете, Борисов, но факт неоспорим, е, че е личност, която уважават и приемат всички в ЕС. Великодушен, търпелив и добър политик. Борисов не кряка, не обижда като Нинова и не заплашва като Радев, а си върши работата. А когато прекалят и го настъпят, толкоз елегантно им показва, че трябва да си седнат на задниците, че само може да му се симпатизира. Баста !
120
Отговарям на онзи дето нарича Борисов - неук. В политиката или го можеш или не го можеш. За това не е необходимо да си завършил Сорбоната или да си летец-генерал. Ако за летеца е необходимо да си решава задачките и да кара правилно самолетите - да, НО за съжаление става само за това и за нищо друго. Да си добър ръководител на държава трябват качества, който ти са вродени, а не зазубрени от американски и руски учебници. Тези дето плюят Борисов нека ми посочат някой, който е кристално чист. Е те такъв няма! и за това избираме кадърен ръководител, а не поплювко.
121
Форума тук е забележителна илюстрация на хейтърство ........след 115 коментар! Хейтърите и те трябва да захлебват! Дерзайте!
122
ИЗУМИТЕЛНАТА ЗЛОБА НА ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ ОТ ФОРУМИТЕ. КОЛКО ВИ ПЛАТИ КАКА КОРНИ И КАКА ДЕСА?
123
А защо не пишете, че държавата тези дни подари 40млн. На офшорка на Пеев ски, и че това не може да стане без намесата на вашият велик дипломат - Тиквата
124
И с кое точно не сте съгласни ,че Борисов извади държавата от ъгъла или ,Че Радефф е пълен некадърник ???
125
аби Бати Боко и Велик ба! тука некви го умуловажават или как бе омуловажават май се казва. ааа, немой тъка, че додат избори - пак че ги маризим тез! ГЕРП форевЪр!
126
Един типичен български журналистически пасквил. Нищо подобно в чуждите медии няма и ако има защо не се цитират. Защо не се споменава първия дипломат на ЕС, г-жа Могерини, с която премиера, нито външния министър се срещат, нито тя иска да се среща с тях. В ООН отиде президента, за да видят чужденците, че и в България има хора, които знаят английски.
127
Болни мозъци.....
128
Нека да видим. За мене показателите на страната са по-скоро трагични. Добре е че министър председателя има контакти на такова високо ниво в Европа, но защо сме поставени в това унизително положение въпреки това не е ясно. Но причини си има за всичко. Мисля си че отново се опитват да ни подхлъзнат и нашите и чуждите политици
129
И на какъв език си говорят като се срещат??? Много е странно. Има само един начин да се разберат. Чуждите политици да говорят наставнически а Бойко да слушка, тъй като това е шанса му да запази така блянуваната власт без да я споделя с някого и да прикрие миналото си.
130
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
131
Фалшива долнопробна статия поръчана от ченгета най-вероятно Цвъ!
132
Звездомиро,ЕВАЛА ти правя как нацелува страстно дирника на Буда!Дори кравата не умее да ближе така старателно новороденото си теленце.Истинска българска журналистика.БРАВО!
133
Я си виж двете женски протежета,кметици на гара Елин Пелин,едната бивша,сега народен представител от твоята мутринска партия ГЕРБ,другата настояща,какви ги вършат тук.Улиците са в безобразно състояние,все едно са бомбардирани от войната.Има случай на удавени хора в дупките,не стига това,ами и до училището има ями,които са пълни с вода .Безобразие Борисов,такова селище и в Африка не съществува,пълна трагедия и безотговорност от твойте кметици.Къде са средствата от данъците ни а?Ела тук Борисов и виж,недей да креташ само по дебелашките си магистрали,които вече се скапват .Безобразие и кражби Борисооооов от твойте протежета,двете наследствени "кметици"Хайде да видим ,какво ще направиш?
134
Аман от писания от едната крайност до другата. Истината никога не е чисто черна или чисто бяла. Сива е. Да сме критични и максималисти е хубаво. Да искаме всичко и веднага - също. Само трябва да се научим да сме практични и да слушаме главите, а не сърцата си.
135
много нагаждачи ли да ги нарека, мързеливци ли, но по вероятно второто, като не включвам умните хора. не разбрахте ли, че ако нямаш чичо владика поп няма как да станеш в булгаристан. ако съм на ваше място бих си събрала багажа, а може и без багаж само с лична карта и самолетен билет и малко кредит и заминаваш. дали тук ще ти се случи нещо лошо или извън, каквото ти е писано. нали ни казваха преди години. записали се в партия герб българомохамедани и се отписали, защото си мислили, че ще им намерят работа. тръгвам веднага без да се замисля и ще ви обесня защо, защото първите години ще ви е много, ама много трудно, не при всички разбира се, говоря за тези, които тръгват сами да се борят в живота и след време, като те оценят там англичаните и ти предлагат работа, и ако още по-добре си с математиката, с изчисленията и виж си станал управител на английска фирма. вместо тук нерви, по добре там спокойствие. не слушайте какво ви пишат, само негативни неща, нима в бг същото дори и по-лошо е било, ако си с диплома и некадърен тогава аз вина нямам, че такъв съвет ви давам. с упорство, постоянство, да не се друсаш, да си учтив, да работиш с екип те ценят и малко по малко се издигаш, докато тук както казват младите, не искам да работя в соц. предприятия, що така бе, миме, мунчо, със светлинни години са напред. само за едно, че си нямам щерка. всички си взеха наши близки родителите си-там някъде на запад, късмет брат, осиновени, но ... уважават си осиновителите, но и те дадоха всичко за нея, него... някои хора са целунати от Бога. Никога не бих стоял а и в тази кочина наречена булгаристан. извън бг нещата са много по-добре, а за бг нямаме капка вяра, че нещо ще се промени в положителна посока. бай ганю си е бай ганю, демек от по-възрастното поколение, младите не са били родени, други по на 1-2-3 и не помнят соца, дори и по зле се живее вече в бг дори от преди/Живково време. И ако всички са като Елена Йончева, във всички градове, нещата досега може би щяхме да сме много по-напред мръднали, но при това положение, болни за власт, за много пари, никога няма да се оправим поне в близките 30 и кусур години. Попътен вятър !
136
Борисов подготвя източването и фалита на ББР, също както направи с КТБ преди три години.
137
Стига глупости , останал в историята . Колкото и да ни се усмихват чужденците , не им вярвайте , в историята винаги Румъния е предпочитаната страна . Колкото за историята ,не може да печелиш избори и все за по две години да стоиш и да подаваш оставка . Нека великият политик да си прибере милиардите дължими левове от милионерските фирми , но май там не пипа , че ще стане лошо . Превръщат ни държава като Русия . В Москва ядат пият и като излезеш от Москва хората в селата нямат пари за хляб . Цар Борис е ходил без охрана сред народа , но този политик който в Историята влязъл не смее да мръдне без Горилите си , страх има човекът от народната любов ......
138
Tazi humoreska na kolko litra vodka e pisana?
139
е пИдал бОКО ТРЪТКАТА! Вече едвам си влачи задника от джипката до канапето. Чака некой як, командирован от ЕрдУХан анадолец от харема му да запретне ръкави и да го оправи! В смисъл да го намести удобно на дивана в куческа стойка и да се почне помпането, от към задния вентил ;) От време на време се чува леко издишане, разбирай попръцкване и помпането продължава в бесен ритъм.
140
Народа до такава степен е зарибен от хазарта в страната,будки навсякъде и на всеки ъгъл,че скоро няма да има и пари за хляб,къде отиват парите от тези свръхпечалби а?-В твоя джоб и на твоите мутри май!По улиците и пред тези будки има просещи хора за 2лв.,за да си купят непечелившо билетче и то възрастниЗабрани този мафиотски хазарт Барисов,че не се знае на къде ще го избие народа.
141
Колкото по-скоро, толкоз по-добре! Умря циганката дет го хвалеше и почна сам да си се хвали... а иначе омазан в говна от глава до пети, ма нищо, некой от ПИК ще го оближе :D
142
Когато фактите говорят и боговете мълчат! Другарите социалисти(комунисти) и техните подлоги - рубладжийските тролове нека си плачат и клеветят премиера на България , но всичко написано в тази статия е вярно, реално и действително!
143
Ako nqkoy o6te ne znae za6to Bylgariya e na 1 1 4 mqsto v sveta po svoboda na slovoto, da pro4ete gornata "zhurnalisti4eska" 4ekiq.
144
ПИК, сакън, не пускайте такива материали! ББ_хейтърите и така газ пикаят от яд, че Бойко е приеман навсякъде, като четат подобни писания ще започнат да получават хипертонични кризи, току-виж някой се споминал и близките му ще ви съдят!
145
Дивотия ! Написана от прост човек !
146
Б.Борисов ако не беше толкова алчен можеше да направи много за България.Притежава качество което помага в политиката,не се добива с учене а само при Родно ако го имаш.Използва го само за себе си но........
147
Боже, боже, направо платена реклава е тази смешна статия..това журналистика ли и, бе. По- страшно лизачество и от това на мазника Г.Марков и мекерето А.Тодоров...В същото време е зловещо: мин. Председателят на тай- бедната и най- корумпирона държава в ЕС да е пример за дипломат с речник от 50 думи на авглийски:)) А и няма ден без корупционни скандали..ще довълшим и Европата с нашия челен опит..Докъде я докарахме, българи, позор направо!
148
Пик ,не пишете глупости. Божеството е психично болен, некомпетентен и е посмешище в целия свят.Затова сме най бедната и корумпирана страна в Европа.Престанете да защитавате разни гангстери , който отдавноа трябва да са на топло.Най-добре да си закриете сайта за фалшиви новини.
149
Отишал Бойко в ОАЕ да си нагледа спестяванията за държавна сметка. Емирът,който имал шут,известен с острия си ум и сарказъм,поканил Бойко на вечеря. Мястото му на масата било точно срещу шута.По време на вечерята,шутът подхвърлил някаква шега за висшата му дипломация,която ядосала нашия премиер и той решил да му го върне. Погледнал шута и го попитал: Шуте,знаеш ли колко е разстоянието между теб и глупака? Шутът се усмихнал и отговорил: Много малко,господине,само една маса.......
150
Се различава много от Написаното за ББ в САЩ:дълбоко прост, плитко умен интригант сървайвър
151
Опитал се автора да сътвори един фейлетон.
152
Мастагаркова няма, това е един от псевдонимите на Heдялко.
153
СЛАВА, ВЕЧНА СЛАВА!
154
"Време е да изземе функциите на Радев" !! - Това какво означава ? Да е Премиер и Президент едновременно ли ?? Възможно е но трябва точка 1 в конституцията да се върне както беше преди 1990 г. Слава на този ,който желае това !!?/
155
Бай Хой бил на ключова позиция в Европа. Ти да видиш. Сигурно дебне меркелица.
156
すべての http://bretxxx.com/ 投稿者
157
すべての http://huluxxx.com/ 投稿者
158
Мили боже , тая не я слуша главата !!!!!Пожарникар , дипломат , че у номер 1!!!!!!ИЗВИНЯВАМ , се на всички , но ще попитам : Нов бардак , сьс стари к......рви , става ли ? Края на прехода , някой хора трябва да го гледат от килийката!!!!!!!
159
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
160
すべての http://bibliotecaistoreco.com/top 投稿者
161
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
162
http://angeltorrent.com/ http://angeltorrent.com/Match-Game-2016-S03E07-720p-HEVC-x265-MeGusta-torrent-10495298.html http://angeltorrent.com/Vampiro-vs-Pentagon-Jr--CERO-MIEDO-Deathmatch-from-Lucha-Underground-S01E39-torrent-6563878.html https://angeltorrent.com/search/all/house+of+s04e10+720p/ https://angeltorrent.com/HD-hodv-21251-torrent-9947944.html http://angeltorrent.com/Unshine--Dark-Half-Rising-(2013)-torrent-3539671.html https://www.angeltorrent.com/The-Office-(EDITED) -Season-6-COMPLETE-torrent-7461085.html http://angeltorrent.com/Battlefield-4-Deluxe-Edition-For-PC- -Crack-torrent-3691621.html http://angeltorrent.com/The-Man-in-the-High-Castle-Season-1-Complete-720p-WEBrip-torrent-10271147.html http://angeltorrent.com/AsianSexDiary-ASD-Xiaocui-Shoot-(FUCK-THE-SEXY-CHINA-GIRL-AGAIN)-torrent-6722921.html https://angeltorrent.com/search/all/ami-ishihara/ https://angeltorrent.com/search/all/conflict-desert-storm-4/ http://angeltorrent.com/Mark-Felt-The-Man-Who-Brought-Down-The-White-House-(2017)-AG]-torrent-10294586.html http://angeltorrent.com/Letterkenny-S04E02-720p-mkv-torrent-10303362.html
163
http://angeltorrent.com/ https://angeltorrent.com/GloryHoleSecrets-17-12-22-Alena-Croft-First-Glory-Hole- -480p-torrent-10293086.html http://angeltorrent.com/Dagudumootha-Dandakor-Movie-Online-Full-Watch-Telugu-Full-Length-Film-(2015)--mp4-torrent-6222802.html http://angeltorrent.com/Games]-ULTRA-STRIP-FIGHTER-IV-OMECO-EDITION-torrent-6970589.html https://angeltorrent.com/search/all/ryan+adams+1989/ https://angeltorrent.com/FINAL-FANTASY-XV-WINDOWS-EDITION-3DM-torrent-10572149.html https://angeltorrent.com/Caveblazers-v1-3-torrent-8477216.html
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Малко момче звъни на вратата на съседа. Когато вратата се отваря, то казва: – Чичо Пешо, мама каза да ти предам, че тате е за риба, а аз слизам да си играя на пясъка пред блока!

 

няма нови новини
Днес: 155
hot
най-четени новини в момента
сега
1613
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева проговори за отношенията си с бохема Христо Сираков: Много го обичам, но...
x
Вижте кои са природните антибиотици, които лекуват тежки болести
x