Вход
София
Времето в София 2 o C

ПОЛИТИЧЕСКИ РУНД! Владимир Кисьов хвърли бомба: Нинова се умилкваше на водачите на СДС за постове

ПОЛИТИЧЕСКИ РУНД! Владимир Кисьов хвърли бомба: Нинова се умилкваше на водачите на СДС за постове

на 25.03.2019
62012
26
ПОЛИТИЧЕСКИ РУНД! Владимир Кисьов хвърли бомба: Нинова се умилкваше на водачите на СДС за постове
Автор: ПИК
25.03.2019
26
62012

"Какво правят атакуващите партии в момента за България? Искат да живеем в хаос и да сме подчинени на хибридната политика на Русия. Ако БСП дойде на власт, ще съсипят държавата. Тя даде списъците за ликвидация на предприятия. След 1997 г. СДС изпълняваше ликвидациите. Тези неща трябва да се припомнят. Корнелия Нинова никога не е била член на СДС, а умилкваща се на лидерите в партията, за да печели постове". Това заяви в ефира на ТВ Европа Владимир Кисьов от СДС.

СДС без кандидат за евроизбрите в листата на ГЕРБ - Кисьов се оттегли, търсят друга силна опция

СДС без кандидат за евроизбрите в листата на ГЕРБ - Кисьов се оттегли, търсят друга силна опция

СДС е без кандидат за евроизборите в листата на ГЕРБ....

на 24.03.2019

"Ние сме европейска държава. Не може да се говори, че единственото достижение за България Европа било това, че сме си плащали вноската в ЕС. Страната ни печели 5 пъти повече. Освен това, без ЕС ние трудно ще опазим границите си. Все по-често се забравя, че се пътува свободно в ЕС. Някои хора не помнят, а другите забравиха какво е да нямаш нищо по магазините. Казват, че парите не стигат. Да ниски са доходите, защото има предлагане", каза още демократът.

"Демократична България няма моралното право да критикува СДС. "Зелените" ли трябва да са ни партньори? Бойко Борисов и Цветан Цветанов не са ЕНП, а формация, която я представлява в България. 

Сподели:
Напиши коментар »
(26)
1
Май не само се е усмихвала Импексовата барсала, а е близала и сладоледа на Мавъра, затова и е възнаградена с няколко милиона долара, държавна пара. Сега селската пръчка ближе сладоледа на Клепоухия Каун за две държавни заплати!!
2
Някои ни викат, че ние от БСПто сме човеконенавистническа болшевишка партия, и сме мислили само за себе си, но се видя, че не е така. На бедните построихме панелки, ние пък се нанесохме да живеем в палатите на класовия враг. Сега някой може ли да ни каже че сме глупаци, на вас бедните панелите, на нас със Нинова и Елена палатите. Сега Мая Манолова събира по 20лв. за велик ден на бабите, а за нас големи премии, че ходим всеки божи ден на работа в парламента, за да устояваме вашите а не нашите интереси. БСП победа винаги, обещаваме на всеки българин по два Импекса, както на нашета умна и млада Лидерка, да се свети името и!
3
Кисьов е усетил че Tukвата сдава багажа до дни и по СеДеСарски навик почна да върти Г@зо!!!
4
Май управляващите са стигнали дъното.Пак ли с тия пропаднали политици, незнайно защо се наричат СДС ще правят комбина.Малко ли му беше на Борисов Куневица и компания, та сега на ново.Защо сега бе, Кисьов ги казваш тия работи? Да не би за да те сложат на избираемо място за евро изборите.
5
Браво на Кисьов, че ни припомня колко ни е крала Импексовата БСПдирастия, без значение кой кретен е бил начело. Дали ще е гръмнатия мафиот Луканов, или ще е Жан кво да ям, или пък Доносник Гоце или СС Момата, ако ще да е и Клепоухия кретен все тая, дали ще е сполука за България, или визията на Импексовата барсала, ши/бани/те БСПелерасти и корветени, винаги са обирали държавата и народа ни. Затова сме най бедните в Европа и света, дано най после дебилите го осъзнаят тоя факт!! Барасалата щяла да става, като СС Момата, премиерка ха ха ха, ще стане когато на Травестита Адолфина и порасне наново пи.шка!!
6
Браво на Кисьов, че ни припомня колко ни е крала Импексовата БСПдирастия, без значение кой кретен е бил начело. Дали ще е гръмнатия мафиот Луканов, или ще е Жан кво да ям, или пък Доносник Гоце или СС Момата, ако ще да е и Клепоухия кретен все тая, дали ще е сполука за България, или визията на Импексовата барсала, ши/бани/те БСПелерасти и корветени, винаги са обирали държавата и народа ни. Затова сме най бедните в Европа и света, дано най после дебилите го осъзнаят тоя факт!! Барасалата щяла да става, като СС Момата, премиерка ха ха ха, ще стане когато на Травестита Адолфина и порасне наново пи.шка!!
7
И шефът на КПКОНПИ с имоти на ниски цени! Как ще разследва Цветанов?Оказва се, че Пламен Георгиев е не по-малко успешен брокер на недвижими имоти, като от 2012 г. до днес е придобил два апартамента, три паркоместа и един гараж, като е декларирал, че е сторил този подвиг за общо 527 095 лева. Излиза, че борецът срещу корупцията е декларирал новопридобито имущество за 527 095 лева, но в действителност пазарните цени на имотите към моментите на придобиване са на обща стойност от поне 405 000 евро или над 800 000 лева.....И още:.....Пламен Георгиев е наясно и със създадената от неговата комисия съдебна практика, която не признава цените по нотариалните актове за действителни и по всяка проверка, която се прави от КПКОНПИ и всяко дело за конфискация на имущество, задължително се прави пазарна оценка на недвижимите имоти към датата на сделките с тях. Въпросът е кой ще направи тази пазарна оценка за неговите имоти.
8
Този има вид на много долен ДС доносник, услужливо прикрит от Гестапото за да изпълзи днес и да цепи България.
9
Щом Герб стигнаха до този изпадналец да рути Корнела май се готвят да изгубят изборите
10
За Нинова го знаем. По важно защо се отказа от ГЕРБ - разбираемо не щеш при комунист. Нинова никога не е била комунист и заедно сте приватизирали , а сега искаш опрощение с набеждаване. Големи моралисти!!!
11
Алууууу чумата СДС отдавна е в историята....нима още не е разбрал този кисьов
12
Да едни се усмихват и приватизират други се возят на асансьора жалка българска картинка а трети като журналята тук и майка си ще продадат за пари затова България няма умира
13
Ех, че боклуци сте комунягите бе. Гарантирам Ви, че с тези скандали които си измисляте скоро избори няма да спечелите. Вие освен да лъжете, клеветите омерзявате крадете друго можете ли да правите. Не съм чул от вашите смръдливи уста една нормална приказка. Как ще искате да управлявате бе. Не става чеп за зеле от вас смръдливци такива. На 26.май ще го разберете.
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
плъховете напускат кораба - прощай мой табор- сбогом Гергино........
17
Ние от БСП сне ядосани че ГЕРБ излязоха по големи крадци от нас. В сравнение с тях сме аматьори. А те крадат като комунисти каквито са защото имат най много членове на БКП. 80% ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО им бюро са бивши членове на БКП. За 10 години откраднаха повече отколкото техните ментори за 45 години. Затова сме им ядосани защото са шампиони по кражби а ние не можем като тях...
18
Иска Чумата Импексова да я назначат Министър Председател, защото винаги е била назначавана, от Иван Костов, от Сергей Станишев, от Р.Овч и Гергов! Никога до сега не е печелила нищо сама,има опит за фалиране, купувала си е по един, или друг начин назначенията! За това е бясна Чумата Импексова, защото е некадърна, ама с претенции, с Лъжа и Простащина иска да преуспее! Ама вече дори не е кифла, а изсъхнала курабия!Мечтай си Нинова, мечтай си Импексова, само отчитай, че си истеричен ошаф и само злоба и номенклатурни номерца те спасяват от затвора, но и твоя ред идва! Споко другари верни,няма да е самотна, ще има компания с цялото ИБ на БКП/БСП+Фатмака!
19
Професор Алтънков каза че като си събуят цървулите веднага обуват болшевишкия ботуш , който мачка общество , държава и институции и мрази всеки различен от БСП - ту ...самото БСП не е интегрирано в нормалното общество и иска да го разруши .БСП се правят на жертви и на по големи демократи от самите демократи .Това е само по себе си убийство на демокрацията .Ако БСП са ИНАКОМИСЛЕЩИ , тогава обществото ни в каква категория е ? Нима се борихме толкова време за да има демокрация и сега БСП да се правят на демократи и да си приписват обществото като тяхно ..Нима се борихме за това което виждаме в момента , а именно Корнелия Петрова Нинова да яхне коня на свободна и демократична България и да си приватизира ДОБРОТО като такова понятие за себе си и да се окиче незаслужено с демокрация и държавност.
20
Раздухаха поредния скандал, за да не се говори за техните приватизации, кражби, имоти... И за да не се срамуваме каква честна красавица ще изпратим в ЕП.
21
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от home.I са се присъединили към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! -------->>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
22
отговор на коментар
И ти ще го разбереш Пълна ви еПартията с бивши комунисти,а все БСП са ви виновни.Нещастници,не се награбихте,надминахте и номенклатурата на бай Тошо.
23
рано или късно ще разтури партията на кремълските ни отрепки, а кой ще бъде победителят в предстоящите евро-избори почти няма значение, защото феодалните диктаторски режими подлежат на изчезване.
24
Тази полова грешка е много прроозз
25
ДА ТЕ НАЗНАЧАВАТ НА ОТГОВОРНИ ПОСТОВЕ,ДА ПРИВАТИЗИРАШ СКЪПИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ДА СТАНЕШ ШЕФ НА ОПОЗИЗИЯТА ТУКА КОРЕНИТЕ СА ДЪЛБОКИ
26
Тя и СФИРКИ и ДУПЕН….Н е правила ,няма как. Така не се дават държавни предприятия. И сега се ДУПИ на МУНЧО. Така е жена, подла, гадна , амбициозна.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 4689
архив

Рибар купува в магазина жив шаран. - Извинете – казва той на продавача, – бихте ли ми го подхвърлили през щанда? - Защо? - За да мога с чиста съвест да казвам, че съм го уловил със собствените си ръце!

няма нови новини
Днес: 219
hot
най-четени новини в момента
сега
3671
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Станишев съсипа Корнелия Нинова: БСП опитва да копира ГЕРБ, но избирателите показват, че предпочитат оригинала (ОБНОВЕНА)
x
СЕНЗАЦИЯ: Смъртоносният вирус Зика унищожава и ракови клетки
x