Полицай застреля съдийка в Кения, отказала да освободи съпругата му

Африка

Полицай застреля съдийка в Кения, отказала да освободи съпругата му

12220
на 15.06.2024
Полицай застреля съдийка в Кения, отказала да освободи съпругата му
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Съдийка загина, след като беше простреляна от полицай в Кения. Нападението е извършено, докато магистратът председателствал съдебно заседание.

препоръчано

Моника Кивути, която правораздавала в съда Макадара в Найроби, е била простреляна в четвъртък, след като не уважила искане за освобождаване под гаранция на съпругата на полицая. Нападателят също е бил прострелян и убит от други полицаи, присъствали в съдебната зала. По време на нападението са били ранени и трима служители, но не е ясно състоянието им.

Съпругата на полицая е поискала да бъде освободена под гаранция, след като се е признала за виновна в незаконното получаване на 2,9 млн. кенийски шилинга (22,700 долара), сочи полицейски доклад.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК