Полицейска престрелка в Ница, има загинал

Европа

Полицейска престрелка в Ница, има загинал

5102
на 19.01.2022
Полицейска престрелка в Ница, има загинал
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицията бе въвлечена в престрелка в Ница. В рамките на операцията са задържани няколко души. Стрелба избухна в центъра на френския град. Загинал е един човек.

препоръчано

Престрелката е възникнала по време на спецоперация на правоохранителните органи, след което полицай е открил огън, съобщи прокурорът на града Ксавие Боном.

"Провеждахме операция заради убийство, извършено на 24 декември в Лас Планас (окръг Ница). Целта на операцията беше да се задържат заподозрените по случая, но операцията се провали. Полицай откри огън по един от заподозрените. Жертвата почина", цитира вестник "Ница Матен" думите на прокурора.

Отбелязва се, че полицейският служител е бил задържан. Не е установено починалият да е притежавал оръжие. В рамките на операцията са задържани още няколко души.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО) Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК