Полицията във Варна с ударни акция - спипа двама крадци и 6 непълнолетни, вандалствали в Морската градина

Крими

Полицията във Варна с ударни акция - спипа двама крадци и 6 непълнолетни, вандалствали в Морската градина

8000
на 03.01.2020
Полицията във Варна с ударни акция - спипа двама крадци и 6 непълнолетни, вандалствали в Морската градина
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

След предприети оперативно – издирвателни действия са установени и задържани двама братя, на 20 и 25 г., известни на МВР, от Горна Оряховица. До момента е изяснено и документирано, че двамата са извършили две кражби на продукти от магазин на ул. „Студентска„ във Варна. Задържани са за срок до 24 часа, образувани са досъдебни производства, като след отпадане на основанието за задържане, са освободени. Работата с тях продължава.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Общо 6 непълнолетни – двама младежи на по 16 г., две момичета на същата възраст и двама младежи на по 17 г., ученици, от Варна, са нанесли материални щети в помещение в Морска гара – Варна. Изяснено е, че младежите са изкъртили мивка и са изнесли и стол от  помещението, които са намерени впоследствие близо до сградата. По случая е образувано досъдебно производство.

За случаите не са подадени сигнали в МВР.  Проверките са образувани след излъчени на 27. 12.2019 г. записи от охранителните камери в обектите.

С цел своевременно установяване на извършители на престъпления и предвид обстоятелството, че по“ горещи следи“ се работи по-бързо и ефективно, ОДМВР апелира гражданите, станали жертва на противоправно деяние своевременно да подават сигнали до съответното районно полицейско управление или на тел. 112.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК