Полицията във Великобритания с призив към нацията за борба с престъпленията с нападения с нож

Европа

Полицията във Великобритания с призив към нацията за борба с престъпленията с нападения с нож

5837
на 05.03.2019
Полицията във Великобритания с призив към нацията за борба с престъпленията с нападения с нож
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Незабавно да се спрат извънредните случаи и да се потърсят силите, за да се справим с епидемията, заляла страната от престъпления с нож. За това призова висш полицейски служител във Великобритания, цитиран от The Telegraph и „Фокус”.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Според член 60 от британския Наказателен кодекс от 1994 година, на служителите се позволява да издирват заподозрени без да имат специално разрешение. Това доведе до увеличаване на броя на инцидентите, при които се използват смъртоносни оръжия по улиците на Бирмингам, особено от миналата седмица насам. Това пише Ричард Кук, председател на Федерацията на полицаите от Уест Мидлландс, в статия за вестника.

Полицията в Уест Мидландс одобри мярката, след като за 11 дни трима тийнейджъра бяха убити с нож.

Сега, след още един смъртоносен уикенд, когато две 17-годишни момчета бяха намушкани с ножове до смърт в Манчестър и Лондон, полицейските лидери се обръщат към нацията да се предприемат нужните мерки, за да се спрат тези инциденти.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО) Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО)
ново
Днес: 113
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК