Полицията в Белгия накрак заради заплаха за бомба на гарата Намюр

ЧАС ПИК

Полицията в Белгия накрак заради заплаха за бомба на гарата Намюр

5420
на 27.11.2015
Полицията в Белгия накрак заради заплаха за бомба на гарата Намюр
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Белгийската полиция не откри бомба на гарата в град Намюр, която бе затворена заради предупреждение за бомбена атака, съобщи изданието Avenir.

препоръчано

СъоБщението постъпи в 17.00 местно време. Хората от гарата бяха евакуирани, спряно бе и движението на националните и международните влакове през този валонски град. 
Обстойната проверка проказа, че на гарата няма подозрителни предмети и бе взето решение тя отново да бъде отворена. Железопътното движение отново се нормализира, констатира на сайта си Националната компания на белгийските железници (SNCB). 

През последните дни зачестиха предупрежденията за бомби в местата, където има струпване на хора в белгийските градове. Властите вземат напълно сериозно подобни предупрежденията след атентатите в Париж. Известно е, че някои от организаторите на атентатите са живяли в Белгия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК