Полицията в Кения арестува съпруга на убитата атлетка Агнес Тироп

СПОРТЪТ ДНЕС

Полицията в Кения арестува съпруга на убитата атлетка Агнес Тироп

7766
на 15.10.2021
Полицията в Кения арестува съпруга на убитата атлетка Агнес Тироп
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кенийската полиция съобщи днес, че е арестуван съпруга на бронзовата медалистка на 10 000 метра от Световно първенство Агнес Джебет Тироп, която беше намерена мъртва в дома си в сряда.

препоръчано

Когато тялото на атлетката беше открито от полицията, се оказа, че тя е била намушкана с нож във врата. 25-годишната бегачка представяше родината си на последните Олимпийски игри това лято в Токио на 5000 метра и завърши на 4-о място. Органите на реда първо призоваха съпруга на жертвата да се предаде, а след това обявиха, че са го задържали часове след престъплението в крайбрежния град Момбаса.

"Заподозреният е арестуван е арестуван снощи късно и е въдворен в полицейския участък на крайбрежния регион Чангамве", съобщи Том Макори, заместник-началник на участъка Северно Кейо. 

Заподозреният Ибрахим Ротич е бил заловен от полицията, след като е забил колата си, с която се е опитвал да избяга, в изпречил се на пътя му камион. Въпреки катастрофата, Ротич не е с тежки наранявания и не се налага да бъде изпратен в болница, а направо е поставен под арест, предава "Спортал".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК