Полицията в Ловеч апелира да не се пътува по пътя София-Варна в Ловешко

Региони

Полицията в Ловеч апелира да не се пътува по пътя София-Варна в Ловешко

11850
на 06.02.2020
Полицията в Ловеч апелира да не се пътува по пътя София-Варна в Ловешко
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

От областната дирекция на МВР в Ловеч апелират гражданите, ако нямат наложителна причина, да не пътуват тази нощ по главния път София - Варна на територията на Ловешка област, съобщава „Дарик”.

препоръчано

Причината е усложнената пътна обстановка от обилния снеговалеж. Пътят остава затворен за движение за тежкотоварни автомобили над 12 тона.

Заради обилния и мокър сняг, който продължава да вали в областта, са прекъснати над 20 електропровода и много населени места са без ток, съобщиха от електроразпределителното дружество.

Във всичките осем общини на областта има населени места без електрозахранване. Аварийните екипи на дружеството ще работят през цялата нощ за възстановяване на захранването, но работата им е затруднена от продължаващия обилен снеговалеж.

Снежната покривка във високите части на областта вече е достигнала 30 см.

Продължава да е ограничено движението през Троянския проход и пътя Шипково-Рибарица.

Временно се ограничава движението на МПС над 12 т за област Ловеч и по път I-3 Плевен-Русе в областите Плевен и Русе поради обилен снеговалеж, бурен вятър и снегонавявания, съобщиха от АПИ.МВР Ловеч полиция снеговалеж.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК