Полицията с подробности за стрелбата в Шекер махала

Крими

Полицията с подробности за стрелбата в Шекер махала

11428
на 31.03.2023
Полицията с подробности за стрелбата в Шекер махала
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В Трето РУ е образувано досъдебно производство срещу 29-годишен пловдивчанин, причинил средна телесна повреда на баща си.

препоръчано

По предварителни данни, в четвъртък, между двамата възникнал скандал в дома им и по-младият мъж произвел няколко изстрела с пистолет от типа “еърсофт“ срещу по-възрастния.

Пострадалият е транспортиран в болница за оказване на спешна медицинска помощ. След лекарския преглед е установено, че няма сериозни наранявания.

С полицейска заповед извършителят е задържан за едно денонощие.

При оглед от местопроизшествието са иззети различни веществени доказателства, които са приобщени към образуваното досъдебно производство за престъпление по чл. 129, ал. 1 от НК. За случая е уведомена Районна прокуратура – Пловдив.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса
ПИК TV x
Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО) Делян Пеевски гръмовно: Държа на думата си! Няма да се откажа, докато не бъдат наказани извършителите на срамния възродителен процес (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК