Полиция и жандармерия в акция "респект" в Стралджа, влизат в циганската махала

Региони

Полиция и жандармерия в акция "респект" в Стралджа, влизат в циганската махала

33428
на 13.11.2018
Полиция и жандармерия в акция респект в Стралджа, влизат в циганската махала
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Служители на Зонално жандармерийско управление – Бургас съвместно с полицаи от РУ-Стралджа и звена на Общинска охрана, проведоха акция  на територията на община Стралджа, съобщава Флагман.бг.

Основните цели на акцията бяха насочени срещу разкриване и предотвратяване на битова престъпност и спазване Закона за движение по пътищата.

Засилено присъствие на униформени представители на реда имаше в циганското гето в град Стралджа, което доведе до залавянето и конфискуването на каруци с незаконно придобити дърва, сечени основно от общинския горски фонд.

Според заместник-кмета на община Стралджа Гроздан Иванов, акцията е първа за зимния сезон, но определено няма да е последна, като целта е този вид съвместни.

Освен глобите, които ще са минимум по 3000 лева, всички заловени нарушители ще бъдат проверени за адресни регистрации и за незаконно строителство. Практиката на общинското ръководство е да се събаря всяко незаконно строителство на нарушителите на реда.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК