Полиция и жандармерия обсадиха Берковица и околията

Региони

Полиция и жандармерия обсадиха Берковица и околията

17248
на 07.11.2017
Полиция и жандармерия обсадиха Берковица и околията
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Между 9 и 17 часа вчера служители на полицията в Берковица съвместно с 3 екипа на жандармерията в Монтана са провели специализирана полицейска операция по опазване на обществения ред и противодействие на престъпността. Акцията е била на територията на Берковица и селата Комарево, Костенци, Бързия, Ягодово, Боровци и Гаганица. Извършени са проверки на 52 автомобила, 60 човека и 6 търговски обекта, предаде Булнюз.

препоръчано

Установени са 8 нарушения на Закона за движение по пътищата от водачи на МПС. На нарушителите са съставени 2 акта и 7 фиша. По време на акцията е установен шофьор със съмнение за управление след употреба на наркотични вещества, но той отказал да бъде проверен с техническо средство от служители на сектор "Пътна полиция". Съставен му е акт.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК