Полковник от резерва на ВСУ: Украйнските войски отстъпват по целия Източен фронт

Европа

Полковник от резерва на ВСУ: Украйнските войски отстъпват по целия Източен фронт

21792
на 26.06.2024
Полковник от резерва на ВСУ: Украйнските войски отстъпват по целия Източен фронт
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Украинските военни в момента отстъпват на Източния фронт, заяви полковникът от резерва на Въоръжените сили на Украйна Роман Свитан в интервю за YouTube канала "Фабрика новин“, цитиран от "Фокус".

препоръчано

"Виждаме: няма F-16, няма достатъчно оръжие. Източният фронт в моментаа се разпада, отстъпва, но виждаме това, че се проваляме почти по цялата ширина на фронта поради недостатъчно количество боеприпаси...“, казва той.

Полковникът добави, че руските военни ще окажат сериозен натиск в следващите седмица и половина-две.

Освен това той обвини Запада за проблемите на Киев, тъй като партньорите на Украйна са изпратили обещаната помощ твърде късно.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета Желязков: Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета "Желязков": Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК